Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregledao ocjene

FOTO General Ante Gotovina bio kćeri na informacijama

Gotovina (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/8
11.12.2012.
u 19:21

U hodniku škole pljeskom su ga dočekali učenici VII. gimnazije

General Ante Gotovina posjetio je zagrebačku VII. gimnaziju koju pohađa njegova 18-godišnja kći Ana.

Došao je na informacije i prvi se put upoznao s profesorima koji joj predaju. Gotovina je sa suprugom Dunjom u školu ušao na stražnja dvorišna vrata, a u hodniku škole pljeskom su ga dočekali učenici VII. gimnazije.

Srdačno se upoznao s profesorima te potom obišao i ostale zaposlenike. Za medije nije davao izjave rekavši da je ovo bio privatan posjet školi njegove kćeri.

Komentara 102

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
20:03 11.12.2012.

Ma sta pisete da mladost zna,,zna mladost jer im se svakodnevno tuli u glavu o necemu,,vo koji to pisete,,sjetite se kako ste pljeskali kad je stafeta dolazili ili tito negdje prolazio,,,isto ste pljeskali i trcali kilometre sa stafetom, ustajali ste kad je himna svirala i gledali ste partizanske filmove itd,,,a dans pljujete po tome,,,to je normalno da narastaj pljesce onome o kome se stalno prica,,ali samo najbolje.

Avatar Jana
Jana
20:51 11.12.2012.

worldwizards ovaj članak priča o posjetu Gotovine školi svoje kčerke a ti lupaš bez veze o desetoj stvari .

SO
sotokuco
19:55 11.12.2012.

Sve mi je jasnije, i polako shvaćam, da pored ovakve mladeži, Mesić i ostali nemaju šanse da svoj naum sprovedu u djelo. Čestitam generalu, i njegovoj supruzi, na odgovornom ponašanju, spram Ani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije