Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29. obljetnica
Povratak na članak

FOTO Dan sjećanja u fotografijama: Pogledajte veliku galeriju iz Vukovara i Škabrnje

Mnogobrojni su zagrnuti hrvatskim zastavama ili ih nose u  rukama. Pristiglih su iz Šibenika, Lumbarde, Imotskog, Siska, Viteza, Koprivnice i ostalih hrvatskih gradova.

Komentari 2

CO
Content
15:49 18.11.2020.

Večernji, zakaj me brišeš? Pa tvoji su slikali! Dakle; znaš li ti (ja ne znam) zakaj (hrvatska) Interventna policija? Od koga "čuva" hrvatski narod na tlu najmasovnije grobnice? Pa tamo je više umrlih duša nego živih! Groteska! Dobar ovaj Skejo. Fakat; (Da) nekima Smeta. Znamo :))) Bi li se ova klika usudila doći sama, bez "bodigarda", npr. u siječnju..travnju..onak, bezveze, bez kamera? :-o

VL
IN
inot
12:52 18.11.2020.

Takav je trbao i ostati"DAN SJEČANJA" jer ovo ,praznik,blagdan je samo za odabrane

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.