Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krš i lom

FOTO Autom se zabio u autobusnu stanicu u Zagrebu

zabio se u autobusnu stanicu
Foto: Snimio čitatelj
1/5
22.06.2021.
u 10:38

Policija na mjestu nesreće obavlja očevid

U Zagorskoj ulici u Zagrebu vozač se automobilom zaletio u autobusnu stanicu. Na mjestu nesreće vidi se razbijeno staklo i razbijena klupica na stanici. Policija je na terenu i obavlja očevid.

- U prolazu sam vidio da je vozač malo ozlijeđen, no nije strašno. Čini mi se da mu je pozlilo i izgubio je kontrolu nad vozilom - ispričao  je čitatelj za 24sata. Iz policije su potvrdili da je jedan čovjek ozlijeđen, a težina ozljeda zasada još nije poznata. 

- Nije bila velika brzina. Od koša za smeće ono betonsko postolje se otkotrljalo pod parkirani auto - dodaje čitatelj. 

Komentara 3

CR
crna.rupa
11:25 22.06.2021.

Ionako te kućice ne služe nićemu. Sunce prži, vjetar sa tri strane nosi kapljice, od pljuska nema pomoći eventualno ukoliko kišica rominja može se skloniti dva do tri čovjeka.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
11:21 22.06.2021.

Ništa nije iznenađenje po ovom vremenu. Možda nije jutros ništa pojeo i zatim niti popio vode. I pozlilo mu je. Neka je sve sretno završilo, lim, plastiku i stanicu će se već nekako popraviti.

DU
Deleted user
11:00 22.06.2021.

Ljudi, oprezno po cestama, vozni park je star i los, ima dosta auta koji nemaju klimu, a po ovoj sparini to je ubitacno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije