Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michelle se smiješi

Fotka na Instagramu: Zagrlili se Toma Nikolić i Barack Obama!

Nikolić Obama
Foto: Instagram
10.12.2013.
u 16:57

Uz fotografiju stoji da je Nikolić u razgovoru Obami kazao da je početak razgovora u siječnju "logičan slijed događaja na europskom putu Srbije".

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić na svom Instagram profilu je objavio fotografiju na kojoj se grli sa američkim predsjednikom Barackom Obamom tijekom posjeta Južnoafričkoj Republici. NA fotografiji se uz predsjednike smiješi prva dama SAD-a Michelle Obama.

Uz fotografiju stoji da je Nikolić u razgovoru Obami kazao da je početak razgovora u siječnju "logičan slijed događaja na europskom putu Srbije". S druge strane, prema tekstu uz fotografiju, Obama je naglasio da je "neophodno nastaviti konstruktivan dijalog između Beograda i Prištine".

Na to mu je Nikolić rekao da je Srbija spremna nastaviti taj dijalog te da je Srbija posvećena "prijateljskim odnosima sa svim narodima koji žive na području Balkana". Predsjednici Nikolić i Obama prisustvovali su danas komemoraciji za preminulog južnoafričkog vođu Nelsona Mandelu koji je prošlog tjedna preminuo u 95. godini života.

>>Obama i Castro rukovali se uz smiješak

>>Obama: Hvala što ste Mandelu podijelili s nama

Komentara 11

ST
stefj
19:09 10.12.2013.

Za razliku od jedinog Jospiovićevog susreta s Obamom koji je izgledao doslovno ovako - "Od kuda ste vi?", "Iz Hrvatske", "Lijepo, lijepo..." i ode Obama dalje, ovo pokazuje da Srbija ima jaku diplomaciju, od dolaska kukuriku vlade, kud i kamo jaču od Hrvatske. Glavno da SDP i HNS guraju svoje kadrove po ambasadama diljem svijeta, a korist nikakva. Zapravo, možemo samo zbrajati štetu...

KR
KroničarHr
17:47 10.12.2013.

Predsjednik Srbije navikao pružati ruke, pa il grli, il otima. Šarmantan čovjek.

Avatar Ksaver38
Ksaver38
19:49 10.12.2013.

Koliko mi htjeli priznat ili ne, činjenica je da Srbija ima jako dobru diplomaciju i odlično rade na svojoj reklami u svijetu. Ne zaboravimo da je Srbija bila 10 godina pod sankcijama i od 2000. god. i pada Miloševića Srbi strašno su napravili dobar imidž u svijetu. Mi treba da učimo od njih. Svuda su prisutni i imaju rezultat, a di je naš razultat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije