Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčeni mjerama

Fokus pokrenuo peticiju za otvaranje kafića i restorana: 'Imamo dvije Hrvatske'

Ograđene terase kafića na splitskoj rivi
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
14.02.2021.
u 14:36

Kad vas je zadnji put poslužio konobar? Ekipu iz Sabora prekjučer, poručuju iz stranke

Stranka Fokus pokrenula je online peticiju za otvaranje kafića i restorana koju je, u ovom trenutku, potpisalo 2000 građana.

- Kad vas je zadnji put poslužio konobar? Ekipu iz Sabora prekjučer, za njih vrijede druga pravila!, poručili su danas na svom Facebook profilu uz link koji vodi na potpisivanje peticije. 

Poručuju kako žele povratak starog života te kako trenutno postoje "dvije Hrvatske"

[POKRENULI SMO PETICIJU ZA OTVARANJE KAFIĆA I RESTORANA] Kad vas je zadnji put poslužio konobar? Ekipu iz Sabora...

Objavljuje FOKUS na bitnoNedjelja, 14. veljače 2021.

 

- Samostalnost i neovisnost Hrvatske smo dočekali kao činjenicu, ali ne i ono što su generacije pod tim podrazumijevale. A zašto je tome tako? Možda zato što imamo dvije Hrvatske? Jednu koja živi pošteno i po zakonu, a drugu kojoj je dozvoljeno sve i koja je iznad zakona. Jednu koja poštuje sve mjere protiv korone iako im to znači gubitak poslova, egzistencije, pa čak i zdravlja, a drugu koja te mjere donosi, ali ih se ni sama ne pridržava, navode i dodaju kako je Vlada donijela nelogičnu odluku kojom se otvaraju kockarnice, ali ne i ugostiteljski objekti. 

Komentara 10

TA
Talleyard
15:29 14.02.2021.

Bagra leftardirana, jučer kada smo bili najgori vikali su kriva je vlada, a sda kada smo među najboljima opet ne valja. a već sutra možemo opet biti najgori i onda će se sve zatvoriti.

GA
gazimestan
15:16 14.02.2021.

Dok svabe i svicarci imaju sve zatvoreno od 1.12 do 1.3. za to vrijeme ovi koji stanuju kod roditelja traze da se otvaraju birtije ha ha ha

GA
gazimestan
15:18 14.02.2021.

U francuskoj ko izadje van i veli, da ide doktoru a nema potvrdu od da mora kod doktora placa 250 eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije