Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ
Povratak na članak

Fišli: Policajac Zloćo i drugi neće me odvratiti od borbe za pravdu

Hrvatskog branitelja Dragutina Fišlija (ne)opravdano su osumnjičili za telefonsku prijetnju smrću pa ga odvezli u Psihijatrijsku bolnicu Popovača.

Komentari 3

IP
iples65
21:48 30.06.2010.

Kada su novci u pitanju nema toga prijateljstva koje neće puči !

VL
PE
Pemzla
23:10 30.06.2010.

Fišli mani se ćorava posla, nije ti ništa i ne izigravaj žrtvu. Znaju svi dobro tko si i šta si, šta si radio i gdje si bio.

VL
DA
dacca
07:08 01.07.2010.

Sa istinom van,bravo g-dine Fišli,istim smjerom naprijed...neka vjetar puše u leđa...a može se i protiv njega...nevjernici,postanite vjernici,no,koliko ljudi,toliko čudi,plus,minus,lagana matematika.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.