Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA VIJEST

Fina produžila radno vrijeme poslovnica

Zeljko Lukunic/PIXSELL
06.08.2019.
u 13:30

U više od 80 poslovnica Fine produženo je radno vrijeme pri čemu neke od počinju s radom pola sata ranije nego do sada.

 Financijska agencija (Fina) produžila je radno vrijeme više od 80 svojih poslovnica pri čemu neke od počinju s radom pola sata ranije nego do sada, dok su neke produžile dosadašnje radno vrijeme poslijepodne, priopćeno je u utorak iz Fine.

Radno vrijeme produženo je kako bi se klijentima u lokalnim sredinama omogućilo obavljanje transakcija prije ili nakon završetka njihovog radnog vremena, kaže se u priopćenju.

Dodatno će poslovnice u nekim turističkim destinacijama (Split Riva, Makarska, Zadar Poluotok, Crikvenica, Novalja, Rab i Pula) u kolovozu raditi još duže, radnim danom do 20 sati te subotom do 18 sati, dok poslovnice u Hvaru i Biogradu na moru produžuju svoje radno vrijeme u tjednu te od ponedjeljka do petka rade duže, do 18:30 sati.

Građani će u produženom radnom vremenu moći koristiti usluge plaćanja računa, mjenjačnice, razmjene novca i slanja novca putem Western Uniona, a poslovni će klijenti moći obaviti bezgotovinske transakcije te uplate gotovog novca.

Novost je i promotivna akcija "Finin plavi sat", u kojoj svi klijenti koji odjednom plate pet ili više računa, ostvaruju posebne pogodnosti. U kolovozu se Finin plavi sat održava u spomenutim poslovnicama u turističkim destinacijama, a uskoro će se proširiti i na ostale poslovnice, kažu u Fini

Popis svih Fininih poslovnica dostupan je na www.fina.hr/poslovnice te putem mobilne aplikacije mFina, koja, za svaku poslovnicu, dodatno nudi i podatke o pojedinim uslugama koje se pružaju na toj lokaciji te u kojem vremenu.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
paleontolog
14:08 06.08.2019.

opa, vise nece radit od 12 do podne??

Avatar nekakav
nekakav
14:23 06.08.2019.

još mi nije jasna funkcija fine, nekadašnjeg zapa... svo plaćanje se vodi preko banke.. čemu fina?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije