Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekala ih smrtna kazna

Filmski bijeg sa suda: Pucali u policajca, uboli ga pa pobjegli u nepoznato

bijeg
Foto: Screenshot
1/2
05.11.2019.
u 13:47

Bračni par je zajedno optužen, a Noi Nilthes zasebno, no zajedno su pobjegli nakon što su stigli na sud gdje ih je vjerojatno čekala smrtna kazna zbog zločina koji su počinili

Troje uhićenih zbog posjedovanja droge upucali su i uboli nožem policajca na sudu u tajlandskom gradu Pattaya nakon čega su pobjegli u kamionetu s mjesta zločina.

Riječ je o Tajlanđanima Noi Nilthesu, Sirinapi Wisetrit te Amerikancu Bartu Allenu Helmusu koji je u braku sa Sirinapom Wisetrit, piše Bangkok Post.

Bračni par je zajedno optužen, a Noi Nilthes zasebno, no zajedno su pobjegli nakon što su stigli na sud gdje ih je vjerojatno čekala smrtna kazna zbog zločina koji su počinili.

Nedugo nakon što su dovezeni na sud začula se pucnjava, a bijeg i okršaj s policajcem snimila je nadzorna kamera.

Policajca je upucao Noi Nilthes nakon što ga je Amerikanac ubo nožem.

Trojku je ispred suda čekao kamionet, a policajac je u kritičnom stanju prevezen u bolnicu. Policija traga za bjeguncima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije