Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili u pritvoru
Povratak na članak

Filmske potjere u Zadru: Jedan jurio više od 200 na sat, drugi izazvao nesreću pa krenuli u bijeg

Vozač, 41-godišnjak, priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja (prekoračenje brzine u naseljenom mjestu, naglo startanje, nepostupanje po naredbama policijskih službenika, nepoštivanje prometnog znaka, odbijanje testa na droge)

Komentari 3

TO
Tonto
11:03 29.09.2020.

Aute sprešati, a bosanaca nakon 13 mj zatvora doživotno protjerati, ali može izbjeći zatvor, ako odmah uplati 500 tis kuna kazne i opet doživotno protjerati.

VL
BL
Blender
17:05 29.09.2020.

Za samo 15 km prekoracenja brzine u Njemackoj sam platio 500 eura kaznu!

VL
SI
sisavac
14:49 29.09.2020.

auto je znači bilo sredstvo kojim se radilo kazneno djelo... odmah oduzeti, prodati po dijelovima. njega kazniti sa 5 godina lepoglave i 200.000 kn kazne. ovog stranca jednako kazniti, nema tu neke razlike. zašto naši ljudi znaju voziti po propisima u švicarskoj, a doma ne? ni švicarci kod nas ne voze po pravilima, što znači da samo kazne rade posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.