Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLUŠIO SE NA SIGNALE

Filmska potjera kod Koprivnice: Vozač napravio 11 prekršaja, sad ide u zatvor i mora platiti masnu kaznu

policijski auto
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/2
18.09.2020.
u 14:08

Vozeći je počinio čak 11 prekršaja - uz spomenute, vozio je bez položenog vozačkog ispita, vozilo mu je bilo neosigurano i istekla mu je prometna dozvola, nije ga registrirao na svoje ime, 'napuhao' je 0,6 promila alkohola i nije imao osobnu iskaznicu.

Zatvorskom kaznom od 15 dana, novčanom od 21.600 kuna i zabranom vožnje od godinu dana kažnjen je 25-godišnjak koji je kod Koprivnice prvo automobilom, a potom i trčeći pokušao pobjeći policiji koja ga je htjela zaustaviti zbog prebrze vožnje.

Koprivničko-križevačka policija u petak je priopćila kako je u bjelovarski zatvor predala vozača koji je jučer u Novigradu Podravskom automobilom Kia virovitičkih registracija brzinom od 90 kilometara na sat vozio naseljenim mjestom gdje je brzina ograničena na 40 km/h.

Uz to, nepropisno se kretao cestom i pretjecao druga vozila te nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Policija ga je pokušala zaustaviti uz zvučne i svjetlosne signale, na što se on oglušio i nastavio vožnju, no naknadno se zaustavio u mjestu Plavšinac te trčeći pokušao pobjeći, no policajci su ga sustigli.

Vozeći je počinio čak 11 prekršaja - uz spomenute, vozio je bez položenog vozačkog ispita, vozilo mu je bilo neosigurano i istekla mu je prometna dozvola, nije ga registrirao na svoje ime, 'napuhao' je 0,6 promila alkohola i nije imao osobnu iskaznicu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:41 18.09.2020.

Grozno i nepravedno. Pravi hrvat koji se voza kao svoj na svome uz slušanje thompsonove muzike završi u zatvoru a vjecni neprijatelj Dr. Pupovac kao svoj na svome uz tuđe predava o demokratiji za odličnu platu u HR Saboru. Zar smo zbog toga organiziraju udruženi domoljubni nevini viteški pothvat?

CA
Cakovec
14:16 18.09.2020.

Ugrozena Manjina

Avatar ivica48
ivica48
09:52 20.09.2020.

Ti policajci su sigurno imali više promila nego ovaj momak od 0,6

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije