Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CITY CENTER ONE

Filmska krađa u Zagrebu: Sjekirama razbili izlog i u zlatu odnijeli 2 milijuna kuna

policija očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
12.06.2020.
u 21:20

Ista zlatarnica opljačkana je prije pet godina kada su lopovi ukrali nakit vrijedan 160.000 kuna.

Tijekom noći, oko 1:15, nepoznati počinitelji provalili su u zlatarnicu u zagrebačkom City Centeru One u Jankomiru i ukrali veću količinu nakita.

Zagrebačka policija danas je kratko izvijestila da se materijalna šteta tek utvrđuje, no kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, radi se o nakitu vrijednom 2 milijuna kuna.

Maskirani razbojnici navodno su sjekirama razbili vrata trgovačkog centra, a onda obili i vrata zlatarnice. U torbe su natrpali nakit i pobjegli. Sve je trajalo samo nekoliko minuta, a pljačku je zabilježila nadzorna kamera. Lopovi su ostavili i sjekiru kojom su razbili stakla.

Inače, ista zlatarnica opljačkana je prije pet godina kada su lopovi ukrali nakit vrijedan 160.000 kuna.

Komentara 3

DA
danijelrukavina4
08:47 13.06.2020.

Dečki, nešto ne štima kod ove pljačke. Gledam na Jutarnjem snimke nadzornih kamera. Gledam prvog mladića koji ulazi nakon što su razvalili rolo vrata, pa zatim gledam slijedeći video iz zlatarnice. Prvi mladić ? Da li je to ista osobaa ? Pogledajte malo, meni se čini da nije. Onaj koji prvi ulazi ima Puma donji dio trenirke. Što ima onaj koji je prvi ušao u zlatarnicu sa videa iz zlatarnice. Netko nekog ovdje .........

DA
danijelrukavina4
09:00 13.06.2020.

Sada sam ponovno pogledao. To su ustvari snimke dvije pljačke. Jedna ranije, i jedna sada. Po načinu, vjerojatno su neki iz ekipe ponovili radnju. Najvjerojatnije nova generacija Pink Panthera, kako se to kaže, iz "regiona" - vjerojatno iz Beograda.

DA
danijelrukavina4
21:34 12.06.2020.

Po načinu izvršenja, odmah pomisliš na Pink Panther. Ali to je moguće namjerno tako izvedeno da se navede na krivi trag. Uglavnom, neki trag će sigurno ostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije