Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJEREN U ULAZAK U DRUGI KRUG

Filipović: 'Tomaševića pozivam na sučeljavanje, a Klisovića na košarku'

Zagreb: Filipović na temu Novi financijski model upravljanja gradom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
09.03.2021.
u 22:08

Govoreći o Zagrebačkom holdingu, govori kako nitko neće završiti na cesti, tko kvalitetno radi svoj posao

HDZ-ov Davor Filipović u Dnevniku HRT-a pozvao je Tomaševića na sučeljavanje, a Klisovića na košarku 'jedan na jedan', a sebe smatra kandidatom koji ima najveće šanse ući u drugi krug.

- Ulazak u drugi krug je realan, uvjeren sam da ću u drugom krugu pobijediti Tomislava Tomaševića, kazao je i dodao kako bi Tomašević s Joškom Klisovićem bio opasan za grad Zagreb zato što je on najavio da će rođačko-plemensku strukturu gradonačelnika zamijeniti s ljudima koji njemu godinama daju informacije,  to su doušnici koji nemaju kompetencije.

Smatra da Klisović nema nikakve kompetencije za upravljanje Zagrebom, ali obojicu poziva na sučeljavanje.

- Pozivam Tomislava Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci, rekao je Filipović.

Govoreći o Zagrebačkom holdingu, govori kako nitko neće završiti na cesti, tko kvalitetno radi svoj posao, a uvest će i sustav nagrađivanja kako bi motivirao ljude da kvalitetnije odrađuju svoj posao.

- Svim kandidatima od centra do desnog bi trebalo biti u interesu da krajnja aktivistička ljevica ne preuzme vlast u Zagrebu, ali na mom spektru se pojavio gospodin Škoro koji ne zna koliko iznosi gradski proračun, s druge strane imate Vesnu Škare Ožbolt koja je isključila svaku mogućnost suradnje sa mnom, govori te smatra kako je on bio najžešći kritičar bivšeg gradonačelnika Milana Bandića.

Prioritet će mu biti izgradnja tvornice COVID cjepivima, kako se ne bi smo doveli u situaciju gdje čekamo da nam netko isporuči cjepivo, govori.

Komentara 42

BF
bf22
22:20 09.03.2021.

prioritet će mu biti izgradnja tvornice za COVID cjepivo?? pa zar nismo imali Imunološki Zavod? a što mu se to dogodilo,baš se pitam...

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
23:33 09.03.2021.

Bandićeva ruka u gradskoj sad bi odjednom gradio tvornicu cjepiva, a tvoja mafijaška organizacija uništila Imunološki. Filipoviću igraj košarku, ako znaš, u Zagrebu nećeš ni prismrditi drugom krugu.

BR
Bruce
04:38 10.03.2021.

Kako je smiješan ovaj lik, napuhan i pun sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije