Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio status

Filip Drača o Isukrstu kako ga opisuje Apokalipsa Ivanova

Osumnjičenik za kazneno djelo "oštećenje tuđe stvari"
Foto: PU zagrebačka
21.01.2019.
u 13:28

"Okrenuh se da vidim onoga tko mi je govorio. I kako se okrenuh, spazih sedam zlatnih svijećnjaka, a među svijećnjacima nekoga tko se doimao kao čovjek i bio obučen u dugu halju i opasan zlatnim pasom po prsima"

Filip Drača, koji je pritvoren zbog sumnje da je na spomenik pokojnog predsjednika RH Franje Tuđmana u Zagrebu nacrta srp i čekić, objavio je jučer status o "Isukrstu (Alav ha'Shalom, HaShem Yikom Damo) kakvim ga opisuje Apokalipsa Ivanova, 1:12-16".

"Okrenuh se da vidim onoga tko mi je govorio. I kako se okrenuh, spazih sedam zlatnih svijećnjaka, a među svijećnjacima nekoga tko se doimao kao čovjek i bio obučen u dugu halju i opasan zlatnim pasom po prsima. Glava mu i kosa bijahu bijeli poput vune, poput snijega; oči su mu bile kao ognjen plamen; noge su mu sličile mjedi kad se užari u peći; glas mu kao šum mnogih voda. U svojoj je desnici imao sedam zvijezda, iz njegovih je usta izlazio oštar, dvosjek mač, a njegovo je lice bilo kao sunce kad sja u svoj svojoj žestini", objavio je na Facebooku.

Drača (24) je ranije proveo noć u pritvoru na zagrebačkim Oranicama, a na društvenim mrežama pohvalio se doručkom.

Osumnjičenik za kazneno djelo "oštećenje tuđe stvari"
1/9

"Zaista je točno da se iza rešetaka bolje jede nego na slobodi. Policajci su mi za doručak dali paštete i kruha, ali barem sam jeo doručak", napisao je.

Iako se Draču povezivalo s Radničkom frontom, iz te stranke priopćili su da on nije njihov član niti je to bio. Kažu da nisu znali za šaranje spomenika, ali ga u tome apsolutno podržavaju te kritiziraju one koji, kako kažu, šire hajku i vrše javni linč, a zatvaraju oči na bezbrojne grafite s ustaškim i nacističkim simbolima.

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:48 21.01.2019.

Da kada nikada nemas kontakt sa djevojkama i moras uvjek sam sebe masirati onda ti dodju cudne misli.

Avatar nekineki
nekineki
19:16 21.01.2019.

DRAČA loženjem na hardcore komunizam, on time zapravo skriva svoju krhku i fluidnu 'muškost', on je homoseksualac 100%, nervozan, crta srp i čekić, a zapravo on samo želi mlatarati duginom zastavom na čelu kolone, kolone brojnih muških prijatelja koje želi imati uvijek iza sebe, doslovno...

FR
franjo
15:08 21.01.2019.

Drača je srpsko prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije