Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15 OPTUŽENIKA
Povratak na članak

Šverceri zlata optuženi za utaju poreza: Slali im stotine milijuna kuna

Uskok je otkrio da su "na crno" kupovali predmete od zlata i drugih plemenitih kovina neutvrđenog porijekla, a potom su te predmete prodavali kupcima u Italiji

Komentari 9

CA
campa
11:55 11.12.2017.

Pošto je u ovom slučaju u igri veliki novac otpočeti će već poznate igre Hrvatskog pravosuđa koje će se otezati i po nekoliko godina sa već" zna se " pozitivnim završetkom za optuženike.Represije i kazne se trebaju bojati u našoj (njihovoj)državi trebaju se bojati samo rođačko neumreženi i sirotinja.I na kraju će još dobiti odštetu zbog klevetanja i duševnih boli.

VL
BL
bluesclues
12:16 11.12.2017.

jako daleko su ovi od najvecih lopina u Hrvatskoj - da su utajili stotinjak milijardi poreza, onda bi plenkovic i maric osnovali nekakvo povjerenstvo i sve prebacili na teret gradjana Hrvatske - ovo su taman iznosi da pravosudje i uskok pokazu da kao nesta rade, a tolko zamraci svaki prosjecni hdz-ovac za vrijeme svog mandata u saboru...

VL
KU
kupatilo
12:43 11.12.2017.

Nista od toga nece biti.Jos se sudci vesele svom djelu kolača a ne kazni i pravdi a i odvhetnici najveci lešinari i oni ce svoje naplatiti.A micemo uz sve ovo jos i sami placati taj cirkus kojice trajati godinama.Kod nas se umjesto srece daje uhvacen i biti kaznjen neki lopov odma uvuče strah.U smislu NEMA OD TOG NISTA SAMO JOS JEDAN TROSAK SVIMA NAMA.Zato bi najbolje bilo da ukinemo sudove manjecemo imat troska i jos sve te lopove nakraju moramo platit.Lopovi=kriminalac+sudac+odvjetnik!Osuđenik=građanin RH!

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:53 11.12.2017.

dal je vama jasno kako je teško dokazati da je netko naplatio uslugu koju u biti nije koristio? ja npr. platim nekoj firmi prijevoz, svaki tjedan, 5 kontejnera robe, i ugovorimo da ću vam ja za jedan šleper platiti 25.000 kuna. 125.000 kuna plus pdv svaki mjesec vam ja platim, novcem kojeg sam dobio od 'prodaje' u italiji. vi čak i platite neki porez, dio si isplatite preko i kroz razne druge zakonske mogućnosti isplate keša. ja imam račun, vi imate račun. ono što vi nemate jest istina, što je to netko prevozio, kolko to vrijedi, i slično. nikad nemojte potcjenjivati inteligenciju lopova, ona je uvijek iznad prosječnog službenika koji dnevno mora pregledati stotine računa i popratne dokumentacije. i nema se vremena baviti proučavanjem kreativnosti lopova. ako je nešto sumnjivo, kreće akcija. ako nije, i nije sigurno da bi se nešto moglo veliko otkriti, ne ide se u postupak, previše košta u odnosu na pronevjerei novac, moguće.

VL
DU
Deleted user
12:13 11.12.2017.

Večernji bi najprije trebao najprije naučiti točno napisati prezime prvooptuženih a ono je Gale ali ništa čudnoga

VL
DO
doktorica
12:11 11.12.2017.

imena i prezimena???!!!!Uskok je podigao optužnicu!Za puno manje krimena su novine davale imena i prezimena!!!

VL
Avatar MrzimIzdajnikeSlavenskogaRoda
MrzimIzdajnikeSlavenskogaRoda
13:00 11.12.2017.

Meni se ovo čine kao sve od reda vrle velike "rvatine". I "poduzetnici" naravno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.