Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na Obamu

Federalni sudac ukinuo moratorij na crpljenje nafte iz podmorja

naftna mrlja (1)
AFP/REUTERS
23.06.2010.
u 08:00

Obama je najavio da će na odluku federalnog suca uložiti žalbu te je naglasio kako vjeruje da je bušenje na velikim dubinama potpuno besmisleno.

Federalni sudac u New Orleansu blokirao je šestomjesečni moratorij na projekte za crpljene nafte iz podmorja na velikim dubinama. Taj moratorij uveo je predsjednik Barack Obama nakon nesreće na platformi Deepwater Horizon koja je razultirala izlijevnjem ogromne količine nafte u Meksički zaljev.  Time su zaustavljeni projekti na čak 33 nova nalazišta u Meksičkom zaljevu.

Obama je najavio da će na odluku federalnog suca uložiti žalbu te je naglasio kako vjeruje da je bušenje na velikim dubinama potpuno besmisleno i u opasnost dovodi i radnike koji rade na takvim platformama, ali i ljude koji žive u njihovoj blizini.

Zahtjev za ukidanje moratorija pokrenule su neke kompanije koje osiguravaju opremu i ljude za rad platformi.

Komentara 3

IB
istina_boli
14:20 23.06.2010.

Iz ovog se najbolje vidi tko vlada a tko je paravan-vladar.

OB
-obrisani-
14:33 23.06.2010.

U izvjestaju za Medvedeva i Putina ,ruski znanstvenici tvrde da bi cijelo istocno podrucje USA moglo biti zatrovano kiselom i otrovnom naftnom kisom i pretvoreno u neplodno tlo. Russian Scientists Warn: Toxic Rain Could Destroy North America/ Due to BPP Chemical?? -YouTube

OR
orisis
16:26 23.06.2010.

Marsi ,David Icke ti je prorok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije