Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'fatalna ujna'

Fatalnoj ujni i nećaku ponovno će se suditi za ubojstvo

Slađana Novoselnik (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
14.03.2013.
u 16:56

Slađana je s nećakom bila u višegodišnjoj ljubavnoj vezi koja je okončala ubojstvom njezina supruga. Ubio ga je nećak, koji mu je s leđa zario nož u prsa, nakon što ga je ujna mjesecima na to poticala

Slađani Novoselnik (27), u javnosti poznatoj kao "fatalna ujna", i njezinom malodobnom nećaku ponovno će se suditi zbog ubojstva Slađanina supruga Domagoja Novoselnika (32) u lipnju 2011. godine na Hvaru. Vrhovni sud ukinuo je nepravomoćnu presudu Županijskog suda u Splitu kojom je 17-godišnji nećak dobio maksimalnu kaznu maloljetničkog zatvora od 10 godina zbog ubojstva, a Slađana dugotrajni zatvor od 22 godine zbog poticanja na ubojstvo.

Odluku još nije zaprimio Županijski sud u Splitu te još uvijek nije poznato koji će sudac dobiti slučaj u ponovljenom postupku. Nisu poznati ni razlozi ukidanja presude. Vrhovni je sud ujedno produljio pritvor i ujni i nećaku. On će, po svemu sudeći, na novo suđenje dolaziti sa slobode s obzirom na to da krajem ožujka ističe zakonski rok do kojega se može držati u zatvoru do pravomoćnosti presude. Slađana je s nećakom bila u višegodišnjoj ljubavnoj vezi koja je okončala ubojstvom njezina supruga. Ubio ga je nećak, koji mu je s leđa zario nož u prsa, nakon što ga je ujna mjesecima na to poticala opisujući mu navodno zlostavljanje supruga. Na suđenju njih su dvoje okrivili jedno drugo. Ona je tvrdila kako je pogrešno shvatio njezine riječi, a on je pred sam kraj dao iskaz kako je upravo ona ubila muža. Sud im to nije povjerovao.

>>Inscenirala je svađe i tri je godine nagovarala nećaka na ubojstvo

Komentara 2

DR
drznedaj
18:04 14.03.2013.

Fatalna ujna neka je i bolje izgledala

OB
-obrisani-
17:31 14.03.2013.

Presudite već jednom. Zar sve mora ići uvijek ispočetka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije