Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elitna prostitucija

Fatalnoj Sari Sikirić i makrou Panchi tek uvjetne kazne

'22.07.2011., Opcinski sud, Zagreb - Sudjenje Nebojsi Perunovicu i Sari Sikiric za podvodjenje i prostituciju. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
28.01.2012.
u 10:00

Za slučaj elitne prostitucije tužiteljstvo je tražilo strože kazne zbog društvene opasnosti od ovakvih kaznenih djela

Sudski proces zbog elitne prostitucije u stanovima, hotelima, na jahtama i zagrebačkom salonu za masažu Pancho završen je sada i pravomoćnom presudom. Tužiteljstvo nije uspjelo uvjeriti vijeće zagrebačkog Županijskog suda, u kojem je bila i bivša predsjednica tog suda Mirjana Rigljan, da glavni akteri Nebojša Perunović Pancho (61) i studentica Sara Sikirić (23) zaslužuju strože kazne. Stoga je pravomoćno zbog podvođenja devet žena za imućnu klijentelu Panchi potvrđena uvjetna osuda od dvije godine zatvora uz rok kušnje od pet godina, a Sikirić uvjetna osuda od šest mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine zbog podvođenja pet žena.

Suđenje zbog elitne prostitucije u kojem su se kao svjedoci, odnosno klijentela spominjani mnogi uglednici iz javnog života prije nego što je proces zatvoren za javnost, završeno je ljetos nakon samo dva ročišta jer su dvoje optuženih priznali krivnju. Prema presudi Pancho, nekadašnji fizioterapeut vrhunskih sportaša, proglašen je krivim jer je od ožujka 2010. do lipnja 2011. u Zagrebu i drugim gradovima kontaktirao sa Sarom Sikirić i još osam djevojaka (među kojima ima i javnosti poznatih starleta) te se dogovorio da će one za 500 eura pružati usluge klijentima s kojima ih je on povezivao. Susrete djevojaka i klijenata organizirao je u svom salonu za masažu te u hotelima i stanovima. Sara Sikirić, osim što je bila i sama žrtva podvođenja i za koju je tužiteljstvo tražilo strožu uvjetnu kaznu, prema presudi podvodila je od ožujka do lipnja 2010. pet žena. Za pružanje seksualnih usluga djevojke su od imućnih mušterija dobivale od 500 do 3000 eura.

Komentara 4

EH
ehh
10:43 28.01.2012.

Legalizacija tog sranja što prije. Očito muškarci vole prostitutke i tih par sati besmislenog razgovora i pražnjenja. Neka se proračun puni od čuča.

JA
japa
10:33 28.01.2012.

Uf! Alaj jefatalna..........??

Avatar Ivica6
Ivica6
20:09 28.01.2012.

Očito su zaprijetili visokim \"facama\" koji su dolazili na masažu, pa se sve lijepo \"stopiralo\"! Zato oni makroi koji nemaju političku pozadinu plaćaju i za njih. Hehehehehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije