Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI DAN TURIZMA

Facebook stranica Love Croatia 'skupila' 900.000 korisnika

love croatia
Facebook screenshot Love Croatia
27.09.2013.
u 15:28

Hrvatska turistička zajednica Dan turizma, posvećen temi ‘Turizam i vode: štitimo zajedničku budućnost’ obilježila izborom najboljih fotografija hrvatskih rijeka, jezera i mora, koje su snimili korisnici službene Facebook stranice

Hrvatska turistička zajednica Svjetski dan turizma, posvećen temi ‘Turizam i vode: štitimo zajedničku budućnost’ obilježila je izborom najboljih fotografija hrvatskih rijeka, jezera i mora, koje su snimili korisnici službene Facebook stranice Love Croatia. 

Ta je stranica, inače, probila granicu od čak 900.000 korisnika, a autori ponajljepših fotografija su Goran Šafarek, autor fotografija ‘Mura i Drava’ te ’Cetina’, Vera Stevens, autorica fotografije ‘Biograd na moru’ i Lidija Lolić, autorica fotografije ‘Uvala Milna’ (Vis). Nagrađeni će dobiti prigodne poklon pakete HTZ-a. Direktorica Hrvatske turističke zajednice Meri Matešić istakla je da raste broj turista posebnih interesa, što uključuje turističke proizvode vezane ne samo uz obale mora, jezera i rijeka, već, recimo, i močvarnih staništa.

- U tom smjeru, sukladno strateškim ciljevima, produljenju sezone i poticanju kontinentalnog turizma, odvijat će se i daljnje djelovanje HTZ-a. Hrvatska turistička zajednica ulaže velike napore, pronalazi niše i prostore za dodatno promoviranje, a čemu svjedoči i intenzivan rad na razvoju destinacijskih menadžment kompanija i destinacijskih menadžment organizacija, kao i novi modeli udruženog oglašavanja, čime je uvelike olakšana i značajno pojednostavljena priprema iduće sezone i planiranje turističkim djelatnicima u javnom i privatnom sektoru - istakla je povodom Svjetskoga dana turizma M. Matešić.

>>Lorencin zahvalio turističkim radnicima na dobroj sezoni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije