Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mate Radeljić:

'Fabriciranjem mailova HDZ-ova strana stvara alibi da me SOA stavi 'na mjere'!'

Mate Radeljić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
20.08.2019.
u 15:20

Smatra kako je on glavna meta, jer u HDZ-u Andreja Plenkovića misle da je on glavni promotor i mozak svih medijskih operacija oko kandidature Miroslava Škore

Mate Radeljić, bivši savjetnik za unutarnju politiku predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović tvrdi da on nije taj koji je u javnost, putem tjednika "Nacional" objavio mailove koje je razmjenjivao s predsjednicom. Naprotiv, kaže da su ti mailovi – izmišljeni.

- Fabricirani su, nikada s predsjednicom nisam imao ovakvu komunikaciju o toj temi (micanje Titove biste). Ne trebam se ja njoj svetiti na takav način, da sam sebi nanosim štetu, pa nisam lud, tvrdi Radeljić. Misli da objava ovih fabriciranih mailova može služiti samo Kolindi Grabar-Kitarović, a njemu sigurno ne. Smatra da se na taj umjetni način predsjednicu želi prikazati i staviti je u funkciju i poziciju žrtve, premda je u ovoj igri žrtva on, drži Radeljić. Smatra kako je on glavna meta, jer u HDZ-u Andreja Plenkovića misle da je on glavni promotor i mozak svih medijskih operacija oko kandidature Miroslava Škore. Istina, Radeljića takvim smatraju i u novinarskim krugovima, no činjenica jest da nije službeno objavljeno, niti rečeno da Radeljić ima takvu ulogu u stožeru i predizbornoj ekipi M. Škore.

Radeljić misle da ga ovakvim podmetanjima smišljeno pokušavaju uplašiti i dovesti u poziciju neizvjesnosti, no pokaže li se da ovdje ima pokušaja da se uključe i tajne službe, te da HDZ-ovoj strani treba fabriciranje alibija da bi se Radeljića stavilo na "mjere", onda će on zatražiti građanski nadzor službi. Inače, nikada nije objavio nikakvu prepisku s predsjednicom, niti će to uraditi, završava Radeljić.  

Komentara 49

DU
Deleted user
15:08 20.08.2019.

U Večernjem se redovito brišu kulturni, argumentirani i staloženi komentari koji nikoga ne vrijeđaju ali su protivni jugounitarističkoj politici koju ovaj list promovira, a istovremeno se ostavlja one druge. Posebno se toleriraju uvredljivi antihrvatski pamfleti. Zbog tih staljinističkih metoda ova novina se više neće čitati u mojoj kući, a koristit ću svaku prigodu da ih "reklamiram" tako da mi se priključi što veći broj građana Hrvatske. Naravno, poslije ovog brišem profil.

CW
cwed19
15:15 20.08.2019.

To su parapodzemske metode bujanca i radeljica, falsifikatori.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:17 20.08.2019.

Radeljic je gerilac koji radi tajno, "iz zasjede, Bujanec radi prljave poslove dok Skoro glumi "pristojnog dzentlmena to sve i jeste plan i osveta Radeljica. Gledam Skorinu " domoljubnu internet kolonu kako u anketama klika Milanovicu, moze li bjednije? Necemo dati visoko obrazovanu NATO vojsku JNA desetaru koji je pobjega kad je trebalo branit domovinu, Kolinda ostaje i drugi mandat, uzalud pevate borbene!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije