Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica

F. Hodiću koji je ženu ubio nogom od stola jednomjesečni pritvor

policija
Goran Jakuš/Pixsell
21.01.2012.
u 19:33

Kako smo neslužbeno doznali, tukao ju je šakama, cipelario.

Fejzi Hodiću (45), kazneno prijavljenog za teško ubojstvo supruge Mine Hodić te zlostavljanja i zanemarivanja njegovog maloljetnog 14-godišnjeg sina, istražni sudac Županijskog kaznenog suda u Zagrebu odredio je jedomjesečni pritvor. Zadržavanje je Hodiću određeno zbog posebno teških okolnosti djela i kako ne bi utjecao na svjedoke. U njegovom stanu u Alfirevićevoj ulici na Volovčici riječima ju je i fizički zlostavljao, glasi prijava, te ju zatukao u noći na četvrtak.

Kako smo neslužbeno doznali, tukao ju je šakama, cipelario. Kao oružje koje je nesretnu ženu i pomajku njegovog sina s posebnim potrebama stajalo života poslužila mu je drvena noga stola. Sve se odvijalo u dnevnom boravku i kuhinji, dok je sin s posebnim potrebama stravičan događaj slušao iz sobe.

>>Pijan zatukao suprugu: Našao sam je ozlijeđenu kraj kontejnera

Zlostavljač je tek ujutro nazvao Hitnu pomoć i rekao im da ne zna da li je živa. Prije poziva je bacio inkriminirajuće dokaze, poput pokrivača, u kontejner ispred zgrade.

Ispričao je policiji da je on pronašao suprugu kraj kontejnera već pretučenu.

Podsjetimo, susjedi iz zgrade opisali su ga kao iznimno opasnog čovjeka, divljaka i nasilnika. Imao je i problema s alkoholom. Pet puta je prekršajno prijavljivan za nasilje u obitelji, o čemu je bio obaviješten i nadležni Centar za socjalnu skrb Pešćenica. Jednom je i kazneno prijavljen za krađu.

Susjedi su ispričali i da su zbog svakodnevnih psovki i udaraca stavljali tri sloja izolacije na prozore koji nisu pomagali.

Dijete je zbrinuto.

Ključne riječi

Komentara 11

DO
doktorica
21:54 21.01.2012.

nadam se da ga nakon pritvora neće pustiti ,ali kakvo je naše sudstvo .....

DU
Deleted user
22:11 21.01.2012.

Šteta kaj nemamo smrtnu kaznu. Jer ovom smeću samo će se usluga učiniti dajući mu kaznu zatvora-stan i hranu na naš račun.

MI
mightymraz
08:32 22.01.2012.

i zašto takva životinja koja je poznata policiji nije več odavno u lancima i da visi s nekog mosta????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije