Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financijsko izvješće

Objavljeno tko je najviše donirao za kampanju Ivana Sinčića

Ivan Sinčić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
23.12.2014.
u 12:10

Najviše dvije donacije u uslugama dobio je od tvrtke Kristal bazeni i fontane d.o.o.

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić u svom je financijskom izvješću objavljenom na internetskim stranicama Živog zida objavio da je od donacija prikupio 102 tisuće kuna, dok mu troškovi iznose 92 tisuće kuna.

Najviše dvije donacije u uslugama dobio je od tvrtke Kristal bazeni i fontane d.o.o.. Jedna donacija iznosila je 7500, a druga 67.500 kuna. Od priloga u novcu najviše je, 2000 kuna, dobio od tvrtke Delta Point d.o.o. Više od tisuću kuna su mu donirali Marino Krmpotić, Nikolina Dubiel i Robert Čekić.

Tvrtka koja je najviše donirala Sinčiću, Kristal bazeni i fontane, zadužena je za održavanje fontana koje su izgrađene pokraj Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu, a popularno su nazvane Bandićevim fontanama. Cijelo financijsko izvješće pogledajte OVDJE

>>Sinčić o Jaguaru: Pogledajte na Njuškalu o kakvom se 'luksuzu' radi

>>Josipović i Grabar Kitarović odgovorili Sinčiću : Bin Laden je mrtav

>>Sinčić već ekipirao savjetnički tim. Evo koga je izabrao

Komentara 10

ZG
zgblabla
13:29 23.12.2014.

pa kaj i ja bi mu donirao neki sitniš da imam,!

Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:10 23.12.2014.

Ako treba i zadnju koru kruha cu ti dati a ju ostati gladan samo da oslobodimo zemlju od pljacke! Ponizeni i opljackani narod je uz Tebe Sincicu!

Avatar kerumSekaVasoDipKarM_Linda
kerumSekaVasoDipKarM_Linda
14:09 23.12.2014.

Ako treba i zadnju koru kruha cu ti dati a ju ostati gladan samo da oslobodimo zemlju od pljacke! Naprijed Sincicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije