Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički izbori

Evo što voditelji izbornih stožera kažu o kandidatima

izbori
Foto: Ivica Galović/Damir Špehar/Borna Filić/PIXSELL
08.12.2014.
u 22:58

Voditelji su gostovali u Otvorenom na HRT-u

Voditelji i glasnogovornici izbornih stožera četvero predsjedničkih kandidata gostovali su večeras u HRT-ovoj emisiji Otvoreno.

- Glasače će osvojiti svojim programom. On se bazira na platformi ustavnih promjena. To je konkretan program koji daje odgovor na pitanje ne samo što nego i kako i to je ono što je bitno - rekla je Tamara Mazal Obradović, voditeljica Izbornog stožera Ive Josipovića.

- Kolinda Grabar Kitarović nudi program za bolju Hrvatsku, nudi viziju za gospodarski rast, za socijalnu stabilnost, nacionalnu sigurnost i obranu, za vladavinu prava i za međunarodni ugled Hrvatske. Program je tu i ja sam ga donio za gospođu Tamaru Mazal Obradović jer je predsjednik Josipović danas rekao da ga nema i da ga nije vidio - rekao je Miro Kovač, čelnik Izbornog stožera Kolinde Grabar Kitarović.

- Jedini Milan Kujundžić kao predsjednički kandidat donosi čvrste akcijske točke, dakle poteze jedan za drugim koje će on poduzeti kako bi narodu bilo bolje i doista doživjeli suštinsku transformaciju. Od prvog dana on će sazvati Vladu i opoziciju da sjednu za zajednički stol i potpišu nacionalni strateški sporazum koji podrazumijeva ključne točke koje se neće smjeti mijenjati sljedeća dva parlamentarna mandata, bez obzira tko preuzeo većinu u Saboru - rekao je Ivan Hrstić, glasnogovornik Izbornog stožera Milana Kujundžića.

- Program Sinčića je isto što i program Živog zida. Ono što propagiramo već tri godine na terenu ovog puta smo odlučili i predstaviti hrvatskoj javnosti na predsjedničkim izborima. To je kao prije svega, ako hoćete i kroz ustavne promjene, trenutna zabrana deložacija iz jedine nekretnine koje su u posljednjih pet godina narasle preko 2000% - rekao je Dušan Cvetanović, voditelj Izbornog stožera Ivana Sinčića.

Komentara 20

Avatar cenzura_u_medijima
cenzura_u_medijima
23:10 08.12.2014.

" Tamara Mazal Obradović - Bivša zamjenica hrvatskoga ministra gospodarstva Tamara Obradović Mazal odnedavno je angažirana kao savjetnica u uredu srbijanskoga premijera Srbije Ivice Dačića." sapienti sat.

DO
doktorica
23:06 08.12.2014.

u drugim se državama po 300g nije promijenio Ustav pa su bogate!

DR
Drzinedaj
23:15 08.12.2014.

Moje prvo pitanje svakom kandidatu bilo bi dali ostajete na pantovčaku i što će vam 150 savjetnika i 300 čuvara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije