Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 12°C
 • bambi:

  U hrvatskoj ima oko 10.000 profesora-učitelja previše, ili je 200.000 đaka pre malo, obzirom da se đaci pojaviti neće i biti će ih sve manje treba reformirati školstvo da bude efikasnije sa otprilike 50.000. učitelja i profesora. Višak love od ... prikaži još! 10.000 otpuštenih preraspodijeliti na ostale.

 • Avatar partner
  partner:

  ahahaaa, koji strani mediji, niko ziv ne spominje osim AFP i Rojtersa.(ima ona jos iz SFRJ, rojters javlja iz berlina, jase hitler musolina) to su mediji u stilu radio tirane iz doba envera hodze ili voice of america. to vise ... prikaži još! niko ziv ne cita niti slusa, to je namijenjeno za male opskurna drzave, pokrete po latinskoj americi i slicno. napisite koja i ozbiljna svjetska novina ili televizija je prenijela strajk.

 • Deleted user:

  Kada dobiju to što su tražili, nadam se da će im uvesti i ostale obveze kao i sav normalan radni svijet, a to je 40 satni radni tjedan, da sat koji traje 45 minuta bude računan tako, znači umanjen za ... prikaži još! 15 minuta po satu (jedino ako nemaju i benifocirani radni staž), zatim da godišnji odmor mogu koristiti kao i svi radnici samo za početnike 18 dana, a za dugogodišnje radnike do maksimalno 30 dana, s time da ne mogu odjednom koristiti godišnji, npr, u ljetnim mjesecima po dva mjeseca, da se sastanci u zbornicama ne računaju kao ni nama običnim smrtnicima u gospodarstvu, da privatne instrukcije za svoje učenike ili učenike svojih kolega iz iste škole budi pod kontrolom uprave škole, kako bi se spriječio sukob interesa, kao i pod kontrolom ministarstva financija-porezne uprave, kako bi se spriječio rad na crno koji nikom u zemlji po zakonu nije dozvoljen i td. Plaće veće, ali i više reda, rekli bi švabi, red, rad i disciplina.

Još iz rubrike Vijesti

Plenković na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a u Kutini
GOSPODARSKA TRANZICIJA

Plenković na proslavi 30. godine osnutka HDZ-a u Kutini: Očekuje nas još mnogo posla

Priveden muškarac kojeg se dovodi u sumnju sa smrću 16-godišnjakinje
SMRT U SOPOTU

Policija Radoja R. nije kazneno prijavila za ubojstvo 16-godišnjakinje

Milorad Dodik
BLOKADA TIJELA BIH

Dodik najavio RS-exit i poručio oporbi: 'Nisam luđak'

3