Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA DESETKA

Evo što nam je Tomašević nedavno rekao o jednoj Škorinoj pjesmi

Kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Tomašević održao konferenciju za medije u Sesvetama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
17.05.2021.
u 09:53

Prisjećamo se kratkog intervjua s Tomislavom Tomaševićem koji će se u drugom krugu lokalnih izbora za Zagreb boriti s Miroslavom Škorom

Tomislav Tomašević, najizgledniji zagrebački gradonačelnik koji u drugi krug ulazi s čak 45 posto glasova, sudjelovao je prije nešto manje od dva mjeseca u Večernjakovoj desetki – videoformatu u kojem naši gosti odgovaraju na 10 brzih i ležernijih pitanja.

Tada je odgovorio na pitanje zna li koju pjesmu Miroslava Škore vjerojatno i ne sluteći da će se baš njih dvojica susresti u drugom krugu lokalnih izbora.

– Znam pjesmu ''Milo moje'', ali ne volim je pjevati – kazao nam je.

Otkrio je i da je nadimak Senf dobio po logici Tomislav – Thomy – majoneza – senf.

Omiljeni zagrebački kvart mu je Trešnjevka jer ondje živi, a na Sljeme će i dalje ići pješice, a ne žičarom jer voli planinariti.

Nije znao odgovoriti što na purgerskom znači "šircl", a iz legendarne Dinamove postave 81./82. znao je nabrojiti samo Cicu Kranjčara i Zajeca.

– Tu ću stati jer se bojim da ću nekog krivo nabrojiti pa bi se netko mogao uvrijediti – kazao je.

Ključne riječi

Komentara 164

IM
imedvedo
11:17 17.05.2021.

Ako taj tip nema niti dana radnog staža, a ima već 40 godina, od čega je živio do sada? Zar to Zagrepčane koji su za njega glasovali ne zanima ? Živio je od donacija iz inozemstva i nije plačao doprinosese i gradski prirez.

Avatar Malazan
Malazan
11:01 17.05.2021.

Leftard logic-tomislav, tommy, majoneza-senf!? Takva im je sva logika.. od tita pa nadalje 🤣🤣

ST
stefj
10:41 17.05.2021.

Vidimo da se žestoko favoriziranje Tomaševića u mainstream medijima nastavlja. Koji su to novci, godinu dana naslovnica... A to je i godinu dana vješto skrivane ekipe koja je oko njega. Da su malo više pustili njegove "suradnike" da pričaju po medijima, dobio bi glasova ko Radnička fronta... Jako dobro vođen PR, onaj tko ga financira, točno zna što treba, a što se ne smije. No, sada ćemo jako brzo vidjeti tko je to iza njega, a naročito ćemo vidjeti tko je uz njega... Žao mi je Zagreba i ljudi u njemu, svi su mislili da ne može gore od Bandića, no brzo će nas bolno razuvjeriti da može. I to puno gore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije