Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJE MINISTARSTAVA

Evo kakvo ustrojstvo vlade Zeleni savez predlaže Mostu

Božo Petrov, čelnik Mosta
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/2
05.01.2016.
u 09:55

Broj ministarstva objedinjavanjem bi pao na 13

Pulska stranka Zeleni savez objavila je prijedlog ustrojstva nove vlade koji su uputili Mostu, a u kojemu predlažu da se broj ministarstava smanji na 13.

To bi postigli, između ostalog, i objedinjavanjem nekih ministarstava, poput pravosuđa i uprave, obrane i branitelja, poljoprivrede i turizma te gospodarstva i poduzetništva i obrta. 

Predsjednik Zelenog saveza Josip-Anton Rupnik u prijedlogu poručuje da je pravosuđe najveći problem naše zemlje i najveći krivac za tešku situaciju te da treba spriječiti da "odvjetničke kuće predlažu zakone koji njima odgovaraju".

– Zakon o ovrhama bi trebalo odmah poništiti jer preko njega se događa neviđena pljačka naših građana i nedopustivo je da se vrše ovrhe bez znanja ljudi nad kojima se vrši ovrha – poručuje Rupnik.

>> Božo Petrov: Ja i Karamarko ulazimo kao potpredsjednici Vlade

Komentara 13

DO
dobarsavjet
10:26 05.01.2016.

Božo i Most svako jutro kada se probude imaju nove ideje, bilo bi dobro da angažiraš kolegu psihologa, izgleda ima on šta kod vas u Mostu raditi.

LE
lebar
10:14 05.01.2016.

treba osnovati ministarstvo za presipanje supljeg u prazno

DO
dobarsavjet
10:30 05.01.2016.

Znači sada bi tražio jednu trećinu ministarstava, a to je po njegovom od 13 pripada mu 7.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije