Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA ZARADU

Evo kako se vara na tržnicama: Od kreativnosti do bizarnosti

tržnica
Foto: Pixabay
26.09.2020.
u 08:10

Hit na internetu bila je svojedobno jedna trgovkinja iz Indonezije koja je snimljena kako besramno vara svoje kupce

Iako je većina prodavača na tržnicama poštena, ima onih koji će sve učiniti da zarade više i to pod bilo koju cijenu.

A to rade na razno razne načine. Hit na internetu bila je svojedobno jedna trgovkinja iz Indonezije koja je snimljena kako besramno vara svoje kupce.

Ona je najprije pred kupcem izvagala ono što mu je prodavala, a onda je iz posude na vagi pretresla to u vrećicu. No, ispod pulta je neprimjetno uzela drugu vrećicu s kojom je zamijenila prethodno izvaganu robu te je tu vrećicu, koja je očito lakša, 'uvalila' kupcu.

Ribarnica u Kuvajtu zatvorena je prije dvije godine zbog bizarnog način na koji su pokušali prevariti svoje kupce. Kako bi riba koju prodaju izgledala svježije, stavili su joj plastične oči koje se inače koriste u proizvodnji igračaka.

Tamošnji mediji izvijestili su tada da je prodavaonica zatvorena jer su trgovci ribi stavili umjetne oči, a priča je postala pravi hit na internetu nakon što su fotografije ribe objavljene na Twitteru.

Ključne riječi

Komentara 11

NT
No_trouble
08:20 26.09.2020.

Dobro da ste ovo otkrili o tržnicama u Kuvajtu i Indoneziji. Mene više tamo neće vidjeti, jok! Ah, šteta da nema tržnica po Hrvatskoj pa da se o njima piše.

DU
Deleted user
09:40 26.09.2020.

A malo o OPGima sa zelene trznice?

TR
Travno221
13:38 26.09.2020.

Vlada stalno kuka kako joj se smanjuju prihodi a ne učini ništa na kontroli izdavanja računa. Ja se više i ne sjećam da sam od nekog slastičara, pekara, frizera ili prodavača na tržnici dobio račun, ako to nisam izričito tražio. A onda te gledaju kao najvećeg neprijatelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije