Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjerite

Evo kako će raditi trgovine i šoping-centri za Oluju

Od sutra u svim trgovinama obavezno nošenje zaštitnih maski
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
04.08.2020.
u 09:47

Većina trgovina i šoping-centara radit će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Većina trgovina i šoping-centara radit će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti prema nedjeljnom radnom vremenu.

Lidl će raditi prema blagdanskom radnom vremenu, a više o tome možete provjeriti ovdje. Isti princip rada imat će trgovine Konzuma. Radno vrijeme Konzuma provjerite ovdje. SPAR supermarketi rade skraćeno, a radno vrijeme svih INTERSPAR hipermarketa je normalno ili produženo, prilagođeno turističkim lokacijama. Njihovo radno vrijeme provjerite ovom linku. Otvoren će biti i Kaufland, a radno vrijeme možete provjeriti ovdje. I Plodine će sutra otvoriti svoja vrata kupcima, a o radnom vremenu više doznajte ovdje. Prodajni centri Pevexa rade skraćeno od 8 do 14 sati.

Westgate Shopping City radi redovnim radnim vremenom od 10 do 21 sat. Avenue Mall radit će 5. kolovoza, a ovdje možete doznati točno radno vrijeme objekata u njemu. Također će raditi i Arena Centar Zagreb i to redovnim radnim vremenom, uz neke iznimke.

Trgovački centri Supernove radit će 5. kolovoza prema nedjeljnom radnom vremenu.

Komentara 1

KU
Kultura
10:38 04.08.2020.

Zamisli da u americi na dan nezavisnosti rade trgovine, zamisli da su u francuskoj njrmackoj italiji na njihov glavni drzavni praznik otvoreni ducani?! Oni svoju zemlju voke i postuju a mi smo za judine skude prodali svoje dostojanstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije