Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirani teritorij

Evo gdje će se graditi 'ruski Beverly Hills'! 'Slavnima nudimo besplatno zemljište'

Putin Berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
14.09.2015.
u 16:52

– Poticat ćemo da u budućnosti na Krimu izraste novi Beverly Hills – poručio je Aksionov

Premijer Republike Krim, poluotoka koji je Rusija okupirala Ukrajini, Sergej Aksionov u otvorenom pismu je slavnim osobama ponudio slobodno zemljište i potporu vlade u zamjenu za promociju Krima kao velikog turističkog odredišta, piše RT.  

– Ugledne zvijezde su dobrodošle, ako žele doći na Krim. Ako ovdje kupe nekretninu, prijave prebivalište ili dođu na odmor, neće se suočiti  ni sa kakvim administrativnim ili drugim barijerama –napisao je Aksionov u dnevniku Izvestia.

Novi Beverly Hills

– Poticat ćemo da u budućnosti na Krimu izraste novi Beverly Hills – poručio je Aksionov. U poruci je podsjetio da je nekoliko slavnih osoba posljednjih mjeseci iskazalo svoju namjeru da se presele u Rusiju i uzmu rusko državljansko, a među njima su i američki boksač Roy Jones Jr., frontman američke rock grupe Limp Bizkit Fred Durst i francuska glumačka zvijezda Samy Naceri.

Gradonačelnik krimskog odmarališta Jevpatorija, Andrej Filonov, potvrdio je da će zvijezde koje pristanu sudjelovati u promociji Krima kao turističkog odredišta dobiti zemljišta besplatno ili uz veliki popust. Prije dva dana ruski predsjednik Vladimir Putin je na Krimu ugostio bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija što će sigurno također pomoći u promociji tog poluotoka u svijetu.

>>Proruski separatisti na istoku Ukrajine nezadovoljni jer Putin sve investicije gura na Krim

>>NATO jača obranu od Rusije: U uporabu stavljeno šest zapovjednih centara

Komentara 26

Avatar mason
mason
17:20 14.09.2015.

Lako je tude davati besplatno.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:00 14.09.2015.

Mogu se zajedno igrati Bunga Bunga ako jos ide.

DU
Deleted user
17:14 14.09.2015.

'Slavnima nudimo besplatno zemljište' .........Kao da slavni I bogati nemaju novca za kupiti sta zele.Najmanje sto zele je graditi bilo sta na okupiranom teritoriju. Bolje je da Putin to da ruskim siromacima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije