Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZAGREBU

Policija deaktivirala paklenu napravu, poslali je na vještačenje da utvrde vrstu eksploziva

Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
11.05.2020.
u 18:52

Pozvali su policiju i pirotehničare koji i dalje provjeravaju napravu.

- Nešto mi struže iza kotača - kazao je muškarac koji je u ponedjeljak oko 13 sati u Porscheov servis u Škorpikovoj ulici dovezao svoj automobil. Radnici u servisu zaprimili su automobil, a kada su ga počeli pregledavati neugodno su se iznenadili.

Jer ispod karoserije vozila našli su nešto za što su posumnjali da je riječ o improviziranoj eksplozivnoj napravi. Pa su o svemu obavijestili policiju, a u servisu su se uskoro pojavili i pirotehničari.

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da su oko 13 sati zaprimili dojavu o mogućoj improviziranoj eksplozivnoj napravi, nakon čega su počeli s provođenjem očevida kako bi ustanovili o čemu se točno radi.

Zagreb: Policija deaktivirala bombu na automobilu
1/6

- Naprava je uspješno deaktivirana oko 16 sati - rečeno nam je u zagrebačkoj policiji. 

Eksplozivna naprava bila je u automobilu Porsche Carrera njemačkih oznaka, a u servis je automobil dovezao hrvatski državljanin koji inače radi u Njemačkoj. Prema neslužbenim informacijama, automobil je u vlasništvu rent-a-car agencije, a policija provodi kriminalističko istraživanje kako bi se ustanovilo kad, gdje i kako je paklena naprava podmetnuta.

Tijekom tog istraživanja policija će vjerojatno razgovarati s korisnikom vozila te pregledati i snimke nadzornih kamera ako ih ima. Što je motiv ovog događaja za sada je nepoznanica. Izuzeta paklena naprava poslana je na vještačenje kako bi se ustanovilo o kojoj vrsti eksploziva se radi jer je i to trag koji bi istražitelje eventualno mogao dovesti do počinitelja.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
16:33 11.05.2020.

Boško Buha se vratio..

Avatar film
film
20:16 11.05.2020.

kaj nije onaj perković u zatvoru? ili su to njegovi pioniri...

Avatar Kalladin
Kalladin
17:07 11.05.2020.

Hm 🤔 better call Saul 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije