Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Washington na nogama

Evakuiran američki Capitol. Policija: 'Istražujemo prijetnju bombom'

U.S. Capitol Police respond to suspicious vehicle in Washington
ELIZABETH FRANTZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.08.2021.
u 17:50

Američka policija opkolila je u četvrtak muškarca koji je sjedio u vozilu u blizini američkog Capitola zbog sumnje da uz sebe ima eksploziv. Obližnje zgrade su evakuirali, a vozila hitne pomoći poslana su žurno na mjesto događaja kilometar od Bijele kuće, javlja Reuters.

"Ovo je aktivna istraga prijetnje bombom", objavila je policija na Twitteru.

Muškarac se nalazio u vozilu ispred Kongresne knjižnice. Izvor iz policije za Reuters je rekao da eksploziv nije pronađen, ali ljudi u Kongresu su obaviješteni da je putnik u vozilu rekao da ga posjeduje.

Ključne riječi

Komentara 2

TR
Triplet
18:54 19.08.2021.

Talibani stigli i do Washingtona?

XA
xaron
00:12 20.08.2021.

Poslije Kabula, evo pada i washington.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije