Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen osumnjičeni

Evakuirana zračna luka u Amsterdamu: Muškarac prijetio bombom i nožem

zračna luka Schiphol
Foto: Reuters/Pixsell
31.12.2018.
u 20:35

Informaciju o prijetnji bombom objavili su na Twitteru, a muškarca je brzo svladala policija

Amsterdamska zračna luka Schiphol na Twitteru je objavila kako evakuirali dio aerodroma jer je jedan muškarac prijetio bombom, prenosi RT.

Jedan korisnik Twittera objavio je kako su im naoružani policajci u zračnoj luci rekli da napuste zgradu te da se trgovine zatvaraju, no mnogi ljudi i dalje uživaju u restoranu brze hrane Burger King.

Muškarac je mahao i nožem, no policija ga je brzo svladala. Fotografije koje se šire društvenim mrežama pokazuju muškarca kako leži na podu dok su policajci oko njega.

Talačka kriza završila je nakon manje od sat vremena budući da je policija uhitila osumnjičenoga.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
virtual1
01:19 01.01.2019.

inžinjer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije