Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEF ŽIVOG ZIDA

Eurozastupnik Sinčić: 'Opet smo prošli cijeli dućan bez maske. Odbacite prisile i ucjene'

Facebook
10.08.2021.
u 13:25

Sinčić od početka pandemije kritizira Stožer i epidemiološke mjere, a skepsu prema cjepivu iskazivao je i u Europskom parlamentu.

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu i predsjednik Živog Zida, Ivan Vilibor Sinčić, na svom je Facebook profilu objavio fotografiju iz trgovine, pri čemu se pohvalio kako su on i djeca "i danas cijelu trgovinu obišli bez maske na licima".

"Prošli smo i danas cijeli dućan bez maske; bez riječi, bez prigovora. Sve je u glavi. Nosite masku isključivo ako vjerujete da je korisna za vaše zdravlje. Odbacite sve što smatrate prisilom, ucjenom, oduzimanjem slobode", napisao je Sinčić.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Njegova objava u manje od 24 sata zavrijedila je gotovo 8 tisuća lajkova podrške i oko 2 tisuće komentara.

Podsjetimo, Sinčić od početka pandemije kritizira Stožer i epidemiološke mjere, a skepsu prema cjepivu iskazivao je i u Europskom parlamentu

Komentara 36

WE
weAreCro
14:14 10.08.2021.

Pa pricajte s ljudima malo, nitko vise ne nosi maske jer se boji virusa nego zato sto se to mora, svima je puna kapa te manipulacije. Vecina nosi maske ispod nosa i brade. Ovo stanje nece moci jos dugo zato sad planiraju 4 val zastrasivanja, to je javna tajna. Isto tako je i s onima koji su primili vakcinu, ucinili su to ne zato jer se virusa boje nego da mogu putovati ili zato jer ih je poslodavac uvjetovao (jadnici pali na prvoj prepreci). U svakom slucaju Vilibor je u pravu ma tko sta mislio i rekao.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
13:53 10.08.2021.

Ja već danima ne nosim masku u dućan. Kao fol stavim kad sam na kasi, ispod brade. Prodavačice viču "maaaska" ja se samo nasmiješim... i nikom ništa. Pola ljudi nosi to govno na licu ispod nosa, ispod brade itd.. ne sudjelujem u tom "pro forma" igrokazu, osim kad plaćam...

DU
Deleted user
13:36 10.08.2021.

Korona manipulacija je gotovo do kraja raskrinkana. U laži kupljenih političara, kvazi elite i medijskih plaćenika više nitko ne vjeruje. Pokušaj da se uvede pretplata na doživotno cijepljenje, kako bi se izgubljeni profit od oružja i nafte nadoknadio skupim i patentiranim cjepivima, sve više pravi poteškoće. Cijepiti treba svake godine po nekoliko puta, a to izgleda praktički nije moguće bez permanentne propagande koja uništava gospodarstvo i stvara, po vlast opasni, ogoljeni proletarijat. Financijska mafija iz šešira vadi već poznatoga zeca: “globalno zatopljavanje” želeći porobiti Zemljane. Ali kada će Plandemija stati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije