Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUBOVI ZASTUPNIKA
Povratak na članak

Europski parlament utvrdio sastave odbora. Pogledajte gdje su hrvatski europarlamentarci

Predsjednici odbora i pododbora bit će izabrani na konstituirajućim sjednicama tih tijela.

Komentari 14

RI
rimac444
22:52 03.07.2019.

Jadan je to parlament u kojem sjede tipovi kao matić, sinčić flego i slični

VL
DU
Deleted user
07:07 04.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je pun pogodak!. Kao član Odbora za industriju, istraživanje i energetiku, Vlater Flego će pokrenuti sveobuhvatnu istragu o tome zašto su propali Uljanik i 3. maj te tko je odgovoran za tu propast. Nadamo se da će rezultati istrage biti krajnje objektivni i da nitko od krivaca neće biti pošteđen. Poškakljate nas da se nasmijemo.

VL
PR
prajdali100
08:25 04.07.2019.

Jednoj Ruži Tomašić se pridružio Fred Matić !!!! Jadan li je taj odbor.

VL
DU
Deleted user
06:44 04.07.2019.

PetiElement@ Vi ste zavedeni i u zabludi, ali nema vam spasa. Njega (Barbasmora) je briga kako je u Hrvatskoj, ali Vas nije i to je veliki problem. Vi ste idealni glasač HDZ-a i SDP-a.

VL
BA
Barbasmora
23:22 03.07.2019.

Nije nista novo, da cila EU govori o veliki i brutalni osveti europe prema visegradskim clanicama i prema hrvatski zbog rusenja timermansa i"suši" dogovora...a da hrvatski mediji stite HDZ i desnicu i ne pisu nista ontome. U bitki za polozajeje cila EU bez rukavica brutalno "knockoutirala" visegradske siromasne clanice i hrvatsku. Cila istocna eu ostala bez jednog jedinog visokog polozaja u EU. I Poljska! A najvise smo naljutili njemacku, francusku, skandinaviju..... a koliko smo izgubili prijatelja i koliko stete je napravia plenki....samo se mozemo nadat da ce se to nekako popravit za 5 godina... Mozemo ocekivat osvetu i rusenjem hrvatskih prijedloga, stava komisije prema arbitrazi sa slovenijom, financiranjem hrvatskih projekta.... A hrvatski mediji nista? Najbolje da udruzimo sa madzarskom kad nam orban i njemu nslik vode politiku i kontroliraju HDZ!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.