28 17°C
  • bakulušić:

    Mogli bi učiniti barem nešto pametno pa napokon ukinuti pomicanje sata i vratiti život u normalu. Još kad bi netko predložio vraćanje rada u smjenama, olakšao bi nam život. Ovako, ako trebaš doktoru, moraš pitati poslodavca, ako trebaš u općinu, ... prikaži još! moraš pitati poslodavca, ako trebaš djetetu na informacije ili roditeljski, moraš pitati poslodavca. Ako već treći put pitaš, počinje te sumnjičavo gledati i osorno ti kaže da stalno nešto trebaš. I dolaziš na vrh liste sa koje se leti.

  • Lisnjak:

    dok pijemo kavu...moj susjed roko ima ideju da umjesto sata djeluje na kalendar...otklonit listove januara i februara ...skratit zimu....a s time i razne troskove...pa bi od tog otkrica ljudi imali vise koristi nego li od .. pomicanja sata.

  • Pikador:

    Štednja svjetla je super ! SDL +++++++++++++++++++++++++ Prijelaz na zimsko vrijeme je prijelaz na prirodno geografsko vrijeme , da vas podsjetim, tada je u 12:00 naše Sunce u zenitu. Zimsko vrijeme je prilika da se duže spava u mračnoj zori ... prikaži još!i i da se počinje raditi kada se temperature malo dignu. Isto tako ljeti se počinje raditi ranije, dok je manje vruće a već ima svjetla. Ovo suprotno izvrtanje je uobičajeno kad danas ima i onih koji osporavaju čak i cijepljenja i druge dokazano ispravne stvari, da bi se pokazali posebno pametni, jer za loše posljedice i ne odgovaraju nikome. Dakle savjetujem rado pomaknite kazaljke unazad i budite se zadovoljniji i sa više dobrog sna.

Još iz rubrike Vijesti

Biciklijada u Međimurju
poticanje na zdrav život

Tisuće biciklista na 14. BIMEP-u, manifestaciji u povodu Dana Međimurske županije

Napad u Šri Lanki
Krvoproliće u Šri Lank

Poginulo troje djece danskog milijardera. Prije 10 dana stiglo je i upozorenje za bombaški napad

18
Drago Prgomet
Drago Prgomet:

'Ne želim preuzeti zagrebački HDZ, a priča o političkoj trgovini je apsurdna'

19