126 27°C
  • bakulušić:

    Mogli bi učiniti barem nešto pametno pa napokon ukinuti pomicanje sata i vratiti život u normalu. Još kad bi netko predložio vraćanje rada u smjenama, olakšao bi nam život. Ovako, ako trebaš doktoru, moraš pitati poslodavca, ako trebaš u općinu, ... prikaži još! moraš pitati poslodavca, ako trebaš djetetu na informacije ili roditeljski, moraš pitati poslodavca. Ako već treći put pitaš, počinje te sumnjičavo gledati i osorno ti kaže da stalno nešto trebaš. I dolaziš na vrh liste sa koje se leti.

  • Lisnjak:

    dok pijemo kavu...moj susjed roko ima ideju da umjesto sata djeluje na kalendar...otklonit listove januara i februara ...skratit zimu....a s time i razne troskove...pa bi od tog otkrica ljudi imali vise koristi nego li od .. pomicanja sata.

  • Pikador:

    Štednja svjetla je super ! SDL +++++++++++++++++++++++++ Prijelaz na zimsko vrijeme je prijelaz na prirodno geografsko vrijeme , da vas podsjetim, tada je u 12:00 naše Sunce u zenitu. Zimsko vrijeme je prilika da se duže spava u mračnoj zori ... prikaži još!i i da se počinje raditi kada se temperature malo dignu. Isto tako ljeti se počinje raditi ranije, dok je manje vruće a već ima svjetla. Ovo suprotno izvrtanje je uobičajeno kad danas ima i onih koji osporavaju čak i cijepljenja i druge dokazano ispravne stvari, da bi se pokazali posebno pametni, jer za loše posljedice i ne odgovaraju nikome. Dakle savjetujem rado pomaknite kazaljke unazad i budite se zadovoljniji i sa više dobrog sna.

Još iz rubrike Vijesti

Europarlamentarci o prihvaćanju Ursule von der Leyen kao predsjednice Komisije
Glasovanje u Strasbourgu

Socijaldemokrati u Europskom parlamentu će podržati Ursulu von der Leyen

Nikola Šubić Zrinski, bansku dužnost preuzeo je na Novu godinu 1543., a uskoro je i u Saboru priznat i uveden u bansku čast.
VOJSKOVOĐA I STRATEG

Prelazio je Dravu da bi usporio napredak Osmanlija

Gabrijela Žalac
Nije prekršila zakon

DORH odbacio kaznenu prijavu protiv ministrice Gabrijele Žalac

8