Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA

Sodoma i Gomora u Europskom parlamentu, srcu Europske unije!

Europski parlament
Foto: Reuters/PIXSELL
28.10.2017.
u 09:26

Mediji zatrpani potresnim svjedočanstvima asistentica uglednih zastupnika. Jedan pipka kolegice, drugi miluje kosu, treći zove na večeru, četvrti se zabuljio u dekolte...

SUBOTA, 21.10.

Vratio se Ante, vratio se i njegov brat također, ali Gazde nema. Moćni DORH izdao je potjernicu za njim. Nitko ne zna gdje je. Navodno se javila tek Carla Del Ponte, koja tvrdi da ga kriju franjevci u samostanu u Rami, ali je nitko ne uzima ozbiljno. DORH je, unatoč ljetnoj pauzi zbog pasjih vrućina, precizno izračunao da su Gazda i 14 kamarada jamili milijardu i 140 milijuna kuna.

Netko će reći da je to puno novca. Ali Gazda kaže da je sve radio za Hrvatsku, a za Hrvatsku, nijedna cifra nije previsoka!

NEDJELJA, 22.10.

Evo gazde! Ne, nije se pojavio na sudu, ali nam je poslao novu poslanicu putem bloga. Nakon što je 25 godina bio miljenik svih političkih elita, sada, kada su mu one okrenule leđa, kaže da se više tako neće igrati. Iako već pola godine prikuplja dokaze o svojoj nevinosti, poručuje da mu još nije dosta i da se strpimo. Najavljuje ulazak u političku arenu i to s demokršćanskih pozicija. Građani strahuju. Čim neki političar počne pričati o domoljublju u vjeri, najbolje je odmah provjeriti novčanik.

Europski parlament
1/37

PONEDJELJAK, 23.10.

“Nemoj Blaženko, molim te”, govorila je supruga splitsko-dalmatinskog župana Blaženka Bobana, ali džabe. “Đava odnijo masline, pašćeš”, vikali su susjedi, ali utaman. Popeo se naš župan, samo nebo je granica, počeo tresti stablo i... nastavak znate. Uslijedio je pad, slomljena su dva rebra. Ali, tu priči nije kraj. U splitskoj bolnici, primio ga je dr. Mišo Krstičević, SDP-ovac i gradonačelnik Ploča. Pored tolikih liječnika iz vlastite stranke, Blaženko naleti na Mišu. Ne mogu oni jedni bez drugih.

UTORAK, 24.10.

Veliki Kombinator Vladimir Šeks ima rješenje! Kako se toga nitko prije nije sjetio! Najbolje bi bilo, kaže Vladimir, uvesti dvostranačje. Dosta je žutih zidova, dosadnih mostova, manjina i preglasnih glasnovića. Samo HDZ i SDP! Danas se zbilja svatko igra politike. Skupe se ljudi, osnuju stranku, pa na izbore i evo ih u saboru. Samo smetaju. Vladimir ne može to sve poloviti. S SDP-ovcima se još i nekako može, evo Saucha npr. Ali, ajde ti umiri Bulja i Pernara... Treba poslušati Šeksa.

SRIJEDA, 25.10.

Dekadentni zapad tone u razvrat i nemoral. Sodoma i Gomora u Europskom parlamentu, srcu Europske unije! Mediji zatrpani potresnim svjedočanstvima asistentica uglednih zastupnika. Jedan pipka kolegice, drugi miluje kosu, treći zove na večeru, četvrti se zabuljio u dekolte... Nisu na udaru samo žene! Evo i našeg Plenkija, visokog i zgodnog, u prolazu uštipnuo Jean Claude Juncker i poslao mu poljubac. Plenki, izdrži! A da pošaljemo Vicu Batarela u Bruxelles da malo reda zavede?

ČETVRTAK, 26.10.

Veliki pokreti SDP-ovih trupa u Saboru. Uz logističku potporu Mosta, kreću u frontalni napad na Plenkija i njegovu Vladu. Razlog? Naravno, Agrokor. Samo zato što je Ante Ramljak malo popričao s američkim strvinarskim fondom prije izglasavanja Lex Agrokora i što nije baš najsigurnije koga Ante treba slušati, kreditore ili Vladu. Bilo bi lijepo kada bi o tome mogli upitati autore Lexa, naravno, kada bi znali tko su. Za to vrijeme, Joža Manolić se sprema pred istražno povjerenstvo. On zna sve. Ne samo o Agrokoru. On se sjeća i sloma njujorške burze i krize 30-ih.

PETAK, 27.10.

Katalonija proglasila nezavisnost. Ljudi su na ulici, Madrid je na nogama. Rayoj prijeti da će postupiti po naređenju. Katalonija nema vojsku, nema oružje, ima samo volju građana, koji žele odcjepljenje. Izgleda da to nije dovoljno. Oporba u Hrvatskoj isto ima volje i to za smjenu premijera, ali nema oružja, tj. dovoljno ruku za tako nešto. Javio se i direktor Rosnjefta Igor Sečin. I on poručuje da ima volje i to za ulaganje u INA-u. Volje, dakle, ima i previše. Jedino fali trijumfa...

Komentara 16

DR
Draš
09:51 28.10.2017.

Narode nemojte šutjeti,dignite svoj glas i zaustavite zlostavljanje jadnog Plenkovića u EP, njega Junkers šlatari pred kamerama,zamislite što mu ta nakaza radi iza zatvorenih vrata.Stop seksualnom iskorištavanju Plenkovića.

ME
Menjik
10:18 28.10.2017.

sodoma i gomora je ono sto vi ljevicarski mediji propagirati. cemu se sad bunite?

RE
realisticki
14:17 28.10.2017.

Da je Junker Plenkoviću, na onim mjestu gdje ga je pecnuo zabio kolac, Plenković bi se nasmijao. ili u najgorem slučaju šutio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije