Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska komisija
Povratak na članak

Europski čelnici pozdravljaju izbor Von der Leyen unatoč tankoj većini

Von der Leyen, koja će u srijedu odstupiti s mjesta njemačke ministrice obrane, naslijediti će Jeana Claudea Junckera na mjestu čelnika Europske komisije 1. studenog

Komentari 4

I1
ing-12345
08:11 17.07.2019.

Ursula Von der Leyen bit će zadnji predsjednik EU Komisije jer će pod upravljanjem ove nesposobne političarke koja je pod istragom njemačkog parlamenta zbog muljanja sa javnim natječajima za njemačku vojsku , EU Komisija kao i sama EU prestati postojati.

VL
XA
xaron
08:42 17.07.2019.

Ha,ha,ha, “demokracija”. Ursula je bila jedini kandidat za funkciju aipak je izabrana sa samo 9 glasova više od drugog nepostoječeg kandidata. Cirkus od demokracije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.