Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sadrže ranitidin
Povratak na članak

Europska agencija za lijekove izdala novo upozorenje za lijekove za probavne tegobe

Nakon antihipertenziva, u rujnu su na red došli lijekovi koji sadrže ranitidin, aktivan sastojak niza lijekova koji, prema lanjskim podacima HALMED-a, u nas koristi gotovo osam na tisuću stanovnika dnevno.

Komentari 6

MM
Marljivi mrav
18:33 01.10.2019.

Farmaceuti ... ta divna, legalna dilerska bagra. Kako se kaže u svakom dobru neko zlo i u svakom zlu neko dobro.

VL
GR
gragakarlovac
18:37 01.10.2019.

jedem što hoću i ne ćitam sastojke na etiketi, niti djeci ne zabranjujem, mogu jesti ćips, keksi, itd...glavno da jedu voće svaki dan i normalni toplih obrok, juhu...a za sve vas koji pijete tablete, sretno!

VL
Avatar opara1
opara1
18:13 01.10.2019.

Koliko godišnje zarađuje Europska agencija za ljekove obmanama obijektivno pitam'?

VL
CH
chemica
18:28 01.10.2019.

Taman su se Kinezi sredili, a sad treba već Indijce dovesti u red. Tako je to kad na istoj proizvodnoj liniji "sastavljaš" hranu za bebe, motorno ulje za kosilice i lijekove. Ne ide to zajedno, da se na trepavice postaviš. Ajde, ovdje bar nema mrtvih. Kad su ga Kinezi onomad "začinili" mlijeko za bebe s melaminom iz smola i ljepila...

VL
AF
AfganistanskiHrvat
17:28 01.10.2019.

Pa navedite lijekove koji to sadrže.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.