Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenci prosvjeduju

'Europa privilegija, korporacija i vladavine kapitala nema šanse'

slovenija prosvjed (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
17.11.2012.
u 17:22

Više desetaka tisuća prosvjednika danas je zauzelo ulice Ljubljane u prosvjedu protiv mjera štednje. Predsjednik sindikata ZSSS Dušan Semolić je kazao da je krizu prouzročio pohlepni krupni kapital, koji ne mari za ljude.

Više desetaka tisuća prosvjednika danas je zauzelo ulice Ljubljane u prosvjedu protiv mjera štednje. Predsjednik sindikata ZSSS Dušan Semolić je kazao da je krizu prouzročio pohlepni krupni kapital, koji ne mari za ljude.

- Država je kriva što se bližimo bankrotu, a ne mi - kazao jedan od sindikalnih čelnika, dok je predsjednik sindikata javnog sektora Slovenije Branimir Štrukelj rekao da \"Europa privilegija, korporacija i vladavine kapitala nema šanse\".

\"Car je gol\"

Uz sindikate prosvjed protiv mjera štednje organizirale su i umirovljeničke i studentske udruge. Premijer Janez Janša je prije poručio prosvjednicima da prosvjedi nisu odgovor na teškoće u kojima se nalazi država.

\"Slovenija je najkonkurentija u korupciji\", \"Car je gol\", \"Mary crisis and Happy new fear\", \"Turk, sjedi nedovoljan\" i mnoge druge poruke su preko transparenata građani Slovenije poručili svojim vlastima.

>>\'Oduzeli su mi posao i stan, a sada mi otimaju i dostojanstvo\'

 

Komentara 8

AA
aabbcc
20:21 17.11.2012.

Cudan neki svijet _____________ Udri stednju, poreze i sve po sirotinji dok bogatasi trose..., da bude im vise i vise.....

DU
Dudek
21:14 17.11.2012.

Slovenci vi ste sami sebe pokrali. Vaša pepotentnost samo hvala je vas uništila. Juga se raspala sad treba pljunuti u ruke i početi pošteno raditi. Nema jeftine radne snage i besplatnih poluproizvoda. Hvalite se u drugim zemlama. Sad nam moratee vratiti Svetu Geru i sve ono sto ste oteli. Računi vam budu skoro došli.

JS
ja sam gladan
17:56 17.11.2012.

Plan 21. AGENDA 21 CONSPIRACY IS REAL! THIS IS REAL! Janez, di si sad? U uljuđenoj Europi? Ili si u ...cu, kao i mi svi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije