Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK U BERLINU
Povratak na članak

EU želi pomiriti Srbiju i Kosovo

Njemačka ne misli da je promjena granica na Balkanu dobra ideja i želi pokrenuti dijalog

Komentari 13

KO
komar64
09:20 30.04.2019.

EU ne može riješiti svoje probleme a kamoli Kosova i Srbije.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
13:04 30.04.2019.

O dobri naš Hrvatski Bože najveća ti hvala i slava što si nam poslao svojeg izaslanika, a našeg Mesiju Andreja BBh. Naš Mesija, kako se vidi sa fotografije je Goliat medju EU patuljcima, ne zna se da li je pametnijii ili ljepši. Velika je šteta što u Berlinu nije bila i naša Vrhovnica pa da slôioka bude kompletna. Sretan je narod koji ima takvo poglavarstvo, zar ne?

VL
Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
12:48 30.04.2019.

Širi se BRATSTVO I JEDINSTVO kako Plenković i Pupovac tako i u ostatku društva! Iz Jugoslavije smo izašli ali Jugoslaveni i Jugoslavija iz mnogih NIKADA, jedina je razlika što smo Beograd kao centralu zamijenili Bruxellesom koji također zagovara i potiče ljubljenje sa Beogradom.

VL
Avatar Adolfo
Adolfo
10:23 30.04.2019.

Kosovo treba vratiti Srbiji, BiH vratiti Hrvatskoj a svaki Hrvat, Srbin i musliman trebao bi birati hoće li zamijeniti svoj kraj na Kosovu s BiH i obrnuto. To je jedino rješenje za buduće generacije ali to ne odgovara kako svjetskim elitama, tako i domaćim političkim izdajicama.

VL
PA
PainKiller
10:54 30.04.2019.

Srbija se nikad ni s kim ne miri, prvo okupira, pobije, popali, i pokrade, a onda kad joj se ispraši du.e, kuka i osjeća se ugrožena.

VL
DU
Deleted user
11:03 30.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, kaj god! Multikulti-tetka Merkel Anđa i globalistički fićfirić Makaron Emanuelček mogu raditi i govoriti što god hoće, ali sve im je uzalud. isto kao i onom čudnovatom "regionskom pretsedniku" Vučić Aci (Aleku, Aleksi, Aljoši, Aljoški, Leki, Saši,, Saški, Sašenjki). Svi oni jednostavno "džaba kreče", jerbo "po pitanju Kosova" bit će onako kao odluče Anerikanci i onaj mrski Trump Domnaldino. A oni su, vodeći se vlastitim interesima na jugoistoku Europe, već naumili stvoriti Veliku Albaniju od sadašnje Albanije i Kosova te dijelova Crne Gore i Makedonije s većinskim albanskim stanovništvom. Samo čekaju zgodnu priliku, a ta će nastati nakon što Srbija prizna samostalnost Kosova. U tom smislu "pretsednik" Vučić Aljioška je korisna budala kojoj je to stavljeno u zadatak, koji će on i provesti ako ga prije toga Srbijanci ne spi*de s vlasti jer su im se on i njegov "tim" (Brnabićka, Dačić, Vulin, MIhajlovićka, Gojkovićka i tomu slično) svojom glupošću, bahatošću i ignorancijom već popeli navrh glave.

VL
Avatar rubinet
rubinet
11:14 30.04.2019.

Čemu te podjele? To su dva bratska naroda.Srbi i Kosovari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.