Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priča o dvije EU
Povratak na članak

EU vječitih kompromisa: Postignut dogovor praktički se sastoji od kupovanja vremena

Još nije načistu pobjeđuje li Europska unija vladavine prava ili Europska unija demokrature, diktature u ruhu demokracije

Komentari 2

XA
xaron
02:18 15.12.2020.

Vladavina (EU) prava je po onom narodnom : Vladavina Prava Jačeg.

VL
SI
sisavac
07:06 15.12.2020.

toliko ste riječi potrošili na sadašnju eu, da je to smiješno. eu nema tog novca kojeg će podijeliti, taj novac ne postoji, on će se 'stvoriti' iz ničega, pa će mu i takva vrijednost biti. kako nazivamo tiskanje novca bez pokrića? dal je novac u toj vrijednosti stvoren nekom novom imovinom, uslugom, proizvodom? nije. ekipa se sjetila da joj treba 1.500 mlrd eura, i to će stvoriti i podijeliti. taj novac ne postoji, ali će se pojaviti u bankama na računima država. čudo jedno kako npr. zimbabve nije uspio na taj način riješiti problem.. niti bivša juga, već se mučila sa pojmom hiperinflacija. kolko će natiskani euro vrijediti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.