Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ukrajina juri prema Europi. To nije fer prema BiH, ali kriva je njihova politička vrhuška

22.06.2022. u 16:06

Zamislite garažna vrata, koja se spuštaju dok vi hitate da se provučete prije nego što dotaknu tlo. E, tako je otprilike izgledao ulazak Hrvatske. Još dugo posljednje nove države članice Europske unije

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lucio2
17:37 22.06.2022.

To je na Bosancima (i Hercegovcima), ne na Hrvatskoj. Nek plate cijenu vlastite gluposti i tvrdoglavosti.

AR
Arkade
19:04 22.06.2022.

Pa da nema Zagreba i Beograda u kreiranju BiH politike davno bi Bosna bila u EU

BA
banini
18:29 22.06.2022.

Ako na vrijeme ne prikoči može se i razbiti. Ovo je zavaravanje Ukrajine i ostalih "ekspres" kandidata, ali zavarava se i EU u svojoj nemoći i nesnalaženju u novoj situaciji, au konačnici bi mogla i požaliti. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Ukrajina u pod 90 % utjecajem Amerike i V. Britanije za koje znamo da baš nisu veliki ljubitelji EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije