Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnja vladavini prava
Povratak na članak

EU jača pritisak na Poljsku zbog pravosudne reforme

Poljska je u sve većem sporu sa zapadnim članicama EU-a koji se u posljednje vrijeme očituje u nesuglasicama oko idućeg europskog sedmogodišnjeg proračuna.

Komentari 3

KA
KaraMarko
23:10 26.06.2018.

ebe se Poljskoj za tu muslimansku drzavu Njemacku

VL
PL
@ploto@
10:58 27.06.2018.

Citat:"Neposlušnost vladajuće stranke Prava i pravde (PiS) pokazuje koliko je EU nemoćna utjecati na one članice koje krše ono što oni vide kao temeljna načela".---------- Ovo je poanta svega.EU i EK kao njeno upravno tijelo u funkciji Vlade vide temeljaaa načela,onako kako ih vidi Soroš i globalna lihvarska kabala,koji su ih postavili na ta mjesta.Sa EU ne upravljaju legitimni kadrovi koji bi bili izraz volje naroda,nego su to kadrovi koji se biraju,a EK je odavno uzela ingerencije koje joj ne pripadaju.Poljaci su im,kao i Mađari,trn u oku.Ili bolje rečeno trn u oku Sorošu i lihvarskoj kabali.

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:01 27.06.2018.

To ime EU je iskrivljenu to su Njemci koji se sakrivaju ili nesakrivaju rade kako je za nji bolje a to rade i sa Turskom , USA i drugim Zemljama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.