Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVORILA SE GUŽVA

Nesreća na autocesti A6: Auto se zabio u ogradu pa zapalio, vozač se spasio u zadnji tren

Foto: Čitatelj 24sata
10.06.2020.
u 17:43

Promet teče otežano jednim trakom iz smjera Zagreba, a prema izjavama svjedoka već se stvorila kilometarska kolona.

U srijedu u popodnevnim satima došlo je do prometne nesreće na autocesti A6 pored čvora Čavle i Kikovica u smjeru Zagreba. Naime, policija nam je potvrdila da je vozač izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u zaštitnu ogradu. Vozač odmah je uspio izaći iz automobila koji se nedugo zatim zapalio. 

- Mi smo bili među prvima koji su se zaustavili nakon što smo vidjeli da automobil gori. Prvo je plamen počeo iz prednjeg dijela automobila pa se zatim proširio na cijeli auto. Neki su već pokušavali ugasiti požar svojim protupožarnim aparatima, no nisu uspjeli. Nedugo zatim, stigla su vatrogasci i policija pa su oni brzo uspjeli ugasiti vatru, ali automobil je već bio u potpunosti izgorio - rekla je svjedokinja za 24 sata.

- Vidjeli smo vozača kako u potpunom šoku stoji na travnjaku, a ubrzo su došli i bolničari - dodala je. 

Vozač je prebačen kolima Hitne pomoći u Sušačku bolnicu.

Promet teče otežano jednim trakom iz smjera Zagreba, a prema izjavama svjedoka već se stvorila kilometarska kolona. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije