Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD KOD NOVE GRADIŠKE

Nožem ubo brata u srce, ide u istražni zatvor

Dubravka Petric/PIXSELL
19.10.2021.
u 15:13

Pokušaju ubojstva prethodila je verbalna svađa braće zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu pokrenulo je istragu protiv 61-godišnjeg muškarca s područja općine Staro Petrovo Selo nedaleko od Nove Gradiške, kojeg se tereti da je 13. listopada ove godine oko 18 sati na kolnom ulazu između dvije kuće nožem pokušao ubiti svog šest godina mlađeg brata.

Pokušaju ubojstva prethodila je verbalna svađa braće zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, oko kojih su se i ranije znali sukobljavali. Policija je napadača uhitila i predala ga u državno odvjetništvo, dok je teško ozlijeđena žrtva žurno prevezena u novogradišku bolnicu gdje joj je odmah ukazana liječnička pomoć.

- Osnovano se sumnja da je 61-godišnjak nakon verbalnog sukoba iz džepa hlača izvadio preklopni nož i zadao 55-godišnjaku ubod u lijevu stranu prsnog koša, pri čemu je oštećenik zadobio tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život – navodi se u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

Mlađi je brat nožem uboden u prsni koš, a oštrica je probila i desnu klijetku srca. Život mu je spašen čudesnom intervencijom liječnika i kirurga novogradiške bolnice, koji su ga za već za 10 minuta operirali i velikim trudom uspjeli zaustaviti krvarenje srca.

Istražni sudac prihvatio je prijedlog tužiteljstva i osumnjičenom starijem bratu odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

 

>> Pogledajte i ovaj video - Tomašević o odabiru Pripuza: Postupili smo po zakonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije