Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Desna liga' predstavila listu u Šibeniku
Povratak na članak

Esih: Protiv smo uvođenja eura, za smanjenje javne uprave i za treću federalnu jedinicu u BiH

'Hrvatska je opljačkana, hrvatska obitelj razorena, a hrvatska mladež protjerana', rekao je Karlo Starčević, prvi na listi 'Desne lige' u IX. izbornoj jedinici

Komentari 7

IL
ilustrator
22:32 02.07.2020.

par stotina glasova će propasti jer bruna nije zatomila ego i nastupila s mostom ili d.p

VL
BR
brkicivana596
08:03 03.07.2020.

Racunaju na 3 mandata, pa sto mozes promjeniti sa ta 3 mandata, nista zali Boze vremena i investiranja Starcevicevih "infrastuktura", kad netko mi kaze da je za Hrvatsku a nije u stanju prepoznat trenutak kada se treba ujediniti i uciniti promjene radi nacionanog interesa, sve sto ste trebali a niste , jer vam je Ego veci od mozga, uci u DP i da se promjeni izborni zakon, poslije raspisanih novih izbora a onda budite i dalje rezervni kotaci hdz-a, ali ovako je to dosta ispod ocekivanja biraca, jer cemu ici i glasat za nekoga tko zeli biti promatrac u saboru a ne sudionik u promjenama, DL su zelje i pozdravi na narodnom radiju ali ne i za koncert za domovinu.

VL
SI
sisavac
07:29 03.07.2020.

svi bi manju upravu, a svakim zakonom joj sve više posla tovarite i obveza, građani sve više od te javne uprave traže, a istovremeno žele da ju se ukine... kad neki mali grad ili općina, sa 10-ak tisuća stanovnika, godišnje ima preko 10.000 predmeta, od kojih ogromna većina nije upravni postupak, shvatiš da je neki problem, ne u 'upravi' već u ljudima koji svašta traže. na svoje oči vidio i sažalio se na te ženice što sve ona moraju odgovarati, o grabama, žaruljama, psima i mačkama, susjedima, suncu i mjesecu. bruna, ne daj se, rodi dijete i pokaži ti njima! nek se zove ante, nitko neće znati radi koga i čega! :)

VL
DU
Deleted user
08:07 04.07.2020.

A k tome, niste jedinstveni u stajalištima - dok se NHR i GO protive pobačaju, Karlo Starčević se (na N1) ZGRAŽAO nad tzv. Škorinom izjavom o trudnoći silovane žene i solidarizirao s prostačkim pokretom 'srednji prst', tj. posve je stao uz mainstream osudu pro-life stava!

VL
DU
Deleted user
18:57 03.07.2020.

<bruna ja imam dva i u sredni treci pa taj treci uzmimalo pa cuclaj

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
21:02 02.07.2020.

Esih: Protiv smo uvođenja eura, kulture, higiene, poštenja, smanjenja javne uprave i za treću robijašku ćeliju na haškom sudu za ratne zlotvore i udružene zlocinacke pothvate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.