Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA VLADE

Esih: Ovo sinoć je bilo jedno javno sramoćenje vrha HDZ-a

Bruna Esih
Patrik Macek/PIXSELL
07.06.2017.
u 10:39

Esih je kazala i kako nije istina da će gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prihvatiti njezin uvjet oko promjene imena Trga maršala Tita.

Saborska zastupnica Bruna Esih ponovila je kako za premijera Plenkovića ima uvjete koji se mijenjaju s obzirom na novonastalu situaciju. 

- Ja sam svoje uvjete premijeru postavila već ranije i zna se kakav je moj stav. Sada se uvjeti mijenjaju, ne samo s obzirom na situaciju sinoć, nego se mijenjaju s obzirom na poziciju u kojoj jesam sama i najave da idemo s novom strankom na buduće parlamentarne izbore. Ovo sinoć je bilo jedno javno sramoćenje vrha HDZ-a i njihovih birača i baze. To mi je jako žao jer se njih nije ništa pitalo'', rekla je Esih.

Esih je kazala kako nije istina da će gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prihvatiti njezin uvjet oko promjene imena Trga maršala Tita.

- Ništa od toga nije istina. Njegove izjave se temelje na optimizmu za kojeg ne znam odakle mu jer razgovore nismo vodili. Ne znam koje je uvjete spreman prihvatiti niti sam mu bila spremna iznijeti svoje, rekla je Esih.

Komentara 103

CR
CROLINDA
11:37 07.06.2017.

Broz se je svojim metodama maszločina nakon rata iz antifašista prometnuo u fašista - samo Hrvati mogu imati trg nazvan po nekome tko je u miru pobio nekoliko stotina tisuća Hrvata, koji je starce , žene i djecu proglasio kukoljemm i naredio da ih se žive zatrpava u rudarska okna - nasuprot njegovoj jugokomunozločinačkoj ideologiji i metodici smo stvorili svoju državu -sramota svih dosadašnjih i sadašnje vlade u nelustriranoj državi se javno časti progonitelj i zatirač ideje o hrvatskoj državi koji je prijetio da će prije Sva poteći uzvodno nego li Hrvati imati svoju državu - to je jeziva uvreda hrvatskom narodu, žrtvama, zdravoj pameti i civiliziranom europskom okruženju koje se odreklo komunističkog totalitarizma

CR
CROLINDA
11:43 07.06.2017.

kažu da se Nobilo naslaĐivao pokojnom Artukoviću da neće dočekati državu Hrvatsku pa se i Artuković nasladio njemu : "Ja neću, ali ti oćeš."

AF
afer
11:04 07.06.2017.

Esih, najlakše je raspisati izbore i ponovo pobijediti. Teško je sa mudrozofima nastaviti raditi a ne zaustaviti procese koji su započeli a koji bi se zaustavili sa novim izborima. Taksimetar ide stajao ili se vozio. Nemoj biti delux Pusićka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije