Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Esih besramno laže! Ona i Hasanbegović bore se za vlastiti probitak i interese'

Plenković i Esih
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
22.07.2019.
u 20:21

Današnja izjava saborske zastupnice Brune Esih kako joj je 'predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponudio članstvo u stranci i visoku poziciju ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića' još je jedna u nizu besramnih laži, tvrde u HDZ-u.

 Iz HDZ-a su opovrgnuli navode čelnice stranke Neovisni za Hrvatsku Brune Esih da su joj nudili članstvo i visoku poziciju u stranci ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića, ističući kako je riječ o još jednoj u nizu besramnih laži kojima Esih prikriva kaos u svojoj stranci.

 "Današnja izjava saborske zastupnice Brune Esih kako joj je 'predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ponudio članstvo u stranci i visoku poziciju ako se odrekne Zlatka Hasanbegovića' još je jedna u nizu besramnih laži koje služe za prikrivanje unutarstranačkog kaosa koji vlada u stranci Neovisni za Hrvatsku", ističu iz HDZ-a u priopćenju.

Video - Bruna Esih izabrana za predsjednicu Neovisnih za Hrvatsku

 

 Dodaju kako se ponovno potvrdilo da se i Esih i Hasanbegović, pod krinkom zauzimanja za suverenizam i državne interese, jedino bore za "vlastiti probitak i interese, a pritom nisu ni u stanju upravljati malom strankom koja je ispod izbornog praga".  

 Bruna Esih u ponedjeljak je u Zadru ponovno jednoglasno izabrana za predsjednicu stranke Neovisni za Hrvatsku, nakon tri sata zasjedanja delegata na stranačkom saboru iza zatvorenih vrata na Višnjiku.

 Paralelno se održavao i sabor stranke u Zagrebu, koji je predvodio Hasanbegović na čelu zagrebačke organizacije stranke čiji predstavnici nisu došli u Zadar, za što je Esih rekla kako je "potpuno jasno da se tu radi o pokušaju nezakonitog preuzimanja stranke".

Komentara 56

GM
gmižić
20:43 22.07.2019.

A iz čijeg interesa ste vi gospodo u politici!? Možda zbog mojega?

Avatar Eddie
Eddie
21:15 22.07.2019.

A HDZ-ovci se, tobože, ne bore za vlastite interese, nego za narod lol

DU
Deleted user
21:39 22.07.2019.

vodstvo hdzeja sa plenkovicem i kgk je naodgovornije za pustosenje domovine i masovno iseljavanje hrvata ...toboze za bore za hrvatski narod a uvijek i svagda su im prvom mjestu osobni interesi i nista vise i nista manje...itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije