Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moskva zabrinuta
Povratak na članak

Erdogan šalje vojsku u Libiju: Nećemo mirno gledati plaćenike koje podržava Rusija

Ankara je potpisala dva sporazuma s vladom Fajeza Seradža u Tripoliju, koja je međunarodno priznata. Jedan se odnosi na sigurnosnu i vojnu suradnju, a drugi na demarkaciju morske granice na istočnom Mediteranu

Komentari 5

CO
cokoljindaa
12:34 26.12.2019.

To baja, salji vojsku svugdje gdje netko prdne. Trebo si poslat vojsku i na Novi Zeland kad je onaj srboljubac napravio cistku. Ako ovako nastavis , zamjenit ces amere kao novi svjetski pajkan, samo znas kako se kaze, mos kak os, al ne dokle os.

VL
IV
ivanbalic
13:47 26.12.2019.

I tako veli terorista ergovan,da salje vojsku na poziv Libijeskog naroda,da ih oslobodi od rusa,a Palestinci,traze od ergovana 50 godina pomoc,da unisti izrael,ali nikako da taj krmak krene u tu akciju,nego ide tamo gdje je rat gotov,izgleda damu je Putin zabranio kradju nafte iz Iraka i Sirje,pa sada pokusava da to nadoknadi iz Libije,treba njega dobro namazti ,i vojsku unistiti.

VL
ZN
znamistinu
18:12 27.12.2019.

ide krast naftu - osilili se osmanlije opet

VL
Avatar intimus500
intimus500
13:40 27.12.2019.

ovo postaje sve zanimljivije ... zanimljivo je gledati kako će se stvar rasplesti ... kokice u ruke :)

VL
DU
Deleted user
22:35 26.12.2019.

čujem da je i Bakir kupio tintu i hartiju, i piše ferman u Stambol....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.