Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA RASPAVA

Zbog sunčanja u vrtu cinkao susjedu na Whatsapp grupi stanara pa dobio bukvicu

Pixabay
22.07.2021.
u 11:06

Uslijed toplinskog vala, njegova mlada susjeda je izašla u zajednički vrt i sunčala se satima u bikiniju, što je on ocijenio neukusnim

Ponašanje jednog Engleza izazvalo je raspravu na društvenim mrežama kakvoj se 29-godišnjak nije nadao kada ju je pokretao. Korisnicima na društvenoj mreži Reddit požalio se na svoju susjedu i sustanare koji su je podržali zbog ponašanja za koje on smatra da se protivi društvenim pravilima.

Uslijed toplinskog vala, njegova mlada susjeda je izašla u zajednički vrt i sunčala se satima u bikiniju, što je on ocijenio neukusnim. Kada ju je upozorio da se zajednički vrt ne bi trebao tako koristiti, odgovorila mu je da i ona živi u toj zgradi te da je bila impresionirana zajedničkim prostorom. Kada ju je opet vidio, poslikao ju je i fotografiju poslao u WhatsApp grupu u kojoj su i ostali susjedi. Neki su podržali njegovo mišljenje, ali mnogi su mu poručili da je čudan te je netko od susjeda dodao u grupu i prozvanu stanarku. Ona je u podužoj poruci poručila da može razumjeti ako je nekome neugodno gledati ju u bikiniju, ali da ne planira biti unutra dok su tako visoke temperature, prenosi Mirror.

"Njeno ležanje vani dok je napola gola čini da naša zgrada izgleda neukusno. Učinila je da naša zgrada izgleda poput nekog studentskog doma. Zbog toga bi stanovi mogli izgubiti na vrijednosti", požalio se potom nezadovoljni susjed na Redditu. No niti tamo ljudi nisu bili impresionirani njegovim ponašanjem.

Jedan korisnik mu je poručio neka gleda svoja posla ako ne postoji određeno pravilo koje krši.

 "Fotografirati ženu u bikiniju i distribuirati te slike je definitivno više devijantno ponašanje nego sunčati se gdje živite", dodao je.

 "Ne stvara puno buke, ne uništava ništa ... na što se točno žalite? S druge strane, vaša susjeda sada se ima pravo žaliti svom stanodavcu jer je jedan od njezinih jezivih susjeda maltretira i fotografira dok nikoga ne smeta", poručio je još jedan korisnik koji se svrstao među brojne koji su osudili 29-godišnjaka.

 

Ključne riječi

Komentara 6

IZ
Izbavitelj1
11:59 22.07.2021.

29 godina i brine ga mogući pad vrijednosti stana u kojem živi ? I bikini bi trebao dovesti do pada vrijednosti stana ? A što dovodi do pada bikinija ?

PE
Perony
11:45 22.07.2021.

100% Gay !! ;)))

Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:08 22.07.2021.

Umjesto da se ponudio da je namaže kremom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije