Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serijski ubojica?

Engleska u šoku: Netko namjerno truje pacijente inzulinom

Bolnica
VL
16.07.2011.
u 22:13

Troje je pacijenata umrlo najvjerojatnije od posljedica podmetanja inzulina u fiziološku otopinu

Nesvakidašnja istraga ovih se dana provodi u bolnici Stepping Hill u gradu Stockport na sjeverozapadu Engleske, jer policija sumnja da je netko od osoblja bolnice namjerno podmetnuo inzulin u fiziološku otopinu te da je zbog toga umrlo troje pacijenata. Iako se još uvijek čekaju nalazi obdukcije, čitava je zemlja u šoku a policija za sada potvrđuje tek da provodi istragu te da sumnjaju kako je riječ o "nekome iznutra".

Sumnjive spremnike fiziološke otopine koristila su dva bolnička odjela, no ne zna se točno koliko je pacijenata ukupno primilo "kobni mix". Ipak, policija je najavila kako će ispitati 11 pacijenata za koje liječnici vjeruju da su primili kontaminiranu fiziološku otopinu, odnosno, kojima se pogoršalo zdravlje i pokazuju simptome trovanja.

Naime, 7. srpnja obitelj 44-godišnje Tracey Arden posumnjala je u njezinu smrt, s obzirom na to da je žena, koja je bolovala od cerebalne paralize, na dan smrti pokazivala znakove - oporavka. Također, jednoj od medicinskih sestara učinilo se čudnim da odjednom veliki broj pacijenata ima visoku razinu inzulina u krvi...

Osim Arden, sumnjive su smrti još dvojice muškaraca, a kako je riječ o teško bolesnim pacijentima starije životne dobi, za sad nitko ne želi tvrditi da je uzrok smrti trovanje inzulinom.

U britanskim su se medijima već pojavile tvrdnje kako nepoznata osoba, koja najvjerojatnije radi u bolnici, ubija pacijente s neizlječivim bolestima iz čisto humanih razloga. No, drugi pak tvrde kako je to malo vjerojatno...

 

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
04:57 17.07.2011.

Napredujemo natraske.

DE
deus ex machina
06:19 17.07.2011.

Velim vam ja........\"slatki život\" je opasna stvar. Opasna !

OB
-obrisani-
00:13 17.07.2011.

Pa sto je ovo ljudi moji? Odose k vragu i lijecnici i svecenicni i suci, advokati odavno. Ubrzo ce lugari i postari na istu adresu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije